Anyukaként is fitten

március 01 2 min read

Bár sportolás közben tud a legjobban izzasztani és fogyasztani minden Legal Beauty sportöv és alakformáló fűző, a hétköznapi, sportmentes viselés hatékonyságát sem szabad alábecsülni.

Amikor nincs időd magadra

Van, aki nagyon szerencsés, mert a babája már 1-2 hónaposan átalussza az éjszakákat, és még napközben is elszundít pár órára.

De vannak olyan babák is, akik hasfájósak, vagy már 3 hónapos koruktól fogzási fájdalommal küzdenek éjjel-nappal - mellettük már nem olyan könnyű fittnek és nőiesnek lenni. Ráadásul, mire végre elmúlik a fájdalom oka, már járni tud a pici, és ekkortól kell csak igazán ébernek lenni, nehogy kárt tegyen magában a mindenre kíváncsi gyerekünk.

A külső elvárások

A szaladgálás egy örökmozgó, kismotorozó gyerek után már önmagában is fárasztó. Ha ehhez társul a háztartás összes nyűge, és még esetleg egy vagy több nagyobb testvér ellátása is, igazán nem unatkozik az anyuka - és ha nincs állandó segítsége, nehezen szakít időt magára.

Azonban mindenki szeretne újra csinos lenni, mint szülés előtt, kiváltképp, ha a környezete és a párja is azt érezteti vele kimondva, vagy kimondatlanul, hogy “rendben, szültél, de most már legyél olyan, mint azelőtt”...

Nem szégyen segítséget kérni

Ha megoldható, kérj segítséget, hogy legalább heti egy-két órán át csak magaddal foglalkozhass!

Ha esetleg messze laknak a nagyszülők, és esélyed sincs az énidőre és a sportolásra, akkor érdemes alternatív megoldást keresni a szépülésre. Ez lehet baba-mama torna is, de tudd, nem minden gyerek tolerálja ezt a fajta időtöltést. Amíg kicsi a babád, addig futóknak való babakocsival edzésben tarthatod magad, de utána megint csak előjön a kérdés, hogy hogyan tovább.

Az elért eredmények megtartásában, és a további fejlődésben egyaránt segíthet Neked bármely Legal Beauty szaunaöv, sportöv vagy alakformáló fűző viselése a hétköznapok során - természetesen csak a gyermekágyi időszak 6 hete után.

Így vedd fel helyesen a szaunaövet:

Illetve a sportövet:

 

Ha sikerül elszakadnod kicsit a babádtól, érdemes alaposan átmozgatnod Magad! Videóinkat folyamatosan bővítjük, most csak párat ajánlunk Neked:

Hogy segít Neked a Legal Beauty?

Ha - mint a legtöbb édesanyának, neked is- sokat kell emelgetned a gyerekedet, a sportöv és a fűző szerencsésebb választás, hiszen ezek védik a derekadat a megerőltetésből származó kisebb sérülésektől. Egy nagyobb babánál pedig hordozás közben is jól jöhet egy kis extra hát- és deréktámasz, hiszen az ember önkéntelenül is eltér az egészséges testtartástól, ha órákig hordozza a picijét a hátán vagy a mellkasán.

Miért fontos az izzadás?

Mivel a vastag neoprén anyag kitűnően izzaszt, nagyban elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetedből minden Legal Beauty szaunaöv, sportöv és alakformáló fűző még akkor is, ha viszonylag keveset mozogsz.

A bőrön keresztüli méregtelenítés izzadás útján neked is nagyon jó, és a babádnak is. Míg egy méregtelenítő diéta követésekor óhatatlanul olyat eszel, amit a babád nem szeret, vagy hasfájós lesz tőle, addig egy Legal Beauty sportöv vagy alakformáló fűző viselésével anélkül lehet újra sima, cellulitiszmentes a bőröd, hogy megváltozott volna az anyatej íze, vagy belejutott volna minden felszabadult méreganyag.

A rendszeresség vezet sikerre

Ha türelmes vagy, a szélsőségmentes fűződiétát Neked találták ki! Ha viszont kicsit gyorsabb eredményt szeretnél, viseld rendszeresen, akár napi több órán keresztül a megvásárolt Legal Beauty terméket, mivel intenzív sport nélkül természetesen csak így tudja kifejteni jótékony hatását.

A hosszantartó viselés nyári időszakban sem jelent kihívást, ha a lyukacsos Tokió alakformáló fűzőt választod, hiszen sokkal jobban szellőzik, mint a többi Legal Beauty fűző.

Ha viszont fázós vagy, akkor különösen szeretni fogod hűvösebb időben a többi Legal Beauty terméket, hiszen mind a szaunaövek, mind a sportövek,  de - a Tokió fűzőt leszámítva- a fűzők és a sportmellények is kellemesen melegítik a derekadat.

Légy határozott, és adj magadnak egy esélyt, hogy újra olyan lehessen a külsőd, mint szülés előtt!