Mi a különbség a Legal Beauty alakformáló termékek közt?

február 24 1 min read

Ha kicsit elvesztél a Legal Beauty termékek tengerében, most segítünk!

Van egyáltalán különbség a fűzős short, a szaunaöv, a sportöv, a sima alakformáló fűző, a derékpántos alakformáló fűző és az alakformáló fűzős mellény között?

Persze, hogy van :) A különbség leginkább a merevítő meglétében (vagy hiányában) és anyagában keresendő.

Szaunaöv

Nem véletlen, hogy a szaunaöv nem fűzőként szerepel, hiszen nincs benne merevítés, mint ahogy anno a míderben sem volt. Mivel elég hosszú, a csípőre rakódott plusz kilókkal szemben is ki tudja fejteni a hatását.

Fűzős short

A fűzős shortban ugyan van némi merevítés, de csak a felső részében, hogy ne kunkorodjon vissza az anyag. A fűzős short alapvetően átmenet a hagyományos fehérnemű, és a fűző közt, mert ugyan vannak rajta kapcsok, de jelentős alakformálásra nem alkalmas, csupán pár kiló elcsalására, illetve a szülés után a hasfal gyengéd megtámasztásra.

Sportöv

A sportövben csupán deréktájon vannak merevítők, műanyagból, mint a korszázsban. A fazonja rövidebb, nem nyúlik rá a csípőre, így valóban inkább öv, ami leginkább a derékrészt formálja és védi sportolás közben.

Kivétel a Miami sport-szaunaöv, ami egyesíti több termék előnyeit: hosszított, mint egy szaunaöv, acélmerevítőkkel ellátott, mint egy fűző, de a sportöveknél szokásos tépőzár helyett cipzárral zárható.

Alakformáló fűző

Az alakformáló fűző elsősorban az instant tökéletes homokóra forma elérésében segít Neked a rugalmas acélmerevítőivel, de ha rendszeresen viseled, fogyni fogsz, már csak azért is, mert nem hagyja, hogy betegre edd magad :)

A New York alakformáló fűző mellény formájú, így a teljes hátat jótékonyan formálja és fogyasztja.

Derékpántos alakformáló fűző, avagy edzőfűző, alias waist trainer

A derékpántos alakformáló fűző már az edzőfűző kategóriába tartozik. Az angol néven waist trainer-nek is nevezett fűző már komoly segítséget nyújthat a fogyásban, hiszen egy alakformáló fűzőhöz képest - pont a plusz derékpántja miatt - sokkal stabilabban marad a helyén még akkor is, ha sportolsz.

A Kalifornia fűző annyiban több még, hogy pántokat kapott, így ha ruha felett viseled, kisebb eséllyel mozdul el, mint egy sima Los Angeles fűző.

Alakformáló fűzős mellény, vagy sportmellény

Ha viszont extra fogyasztó hatásra vágysz, az alakformáló fűzős mellény számodra a legjobb választás! A mellénypántok miatt a fűző még intenzívebb mozgás mellett is a helyén marad, ráadásul segít a “melltartóháj” eltüntetésében is, hiszen magasabban végződik, mint a sima derékpántos alakformáló fűző.

Egy alapos méreckedés után most már könnyen el tudod dönteni, hogy melyik Legal Beauty termék passzol hozzád leginkább ;)