Barion Pixel

Szállítási módok

Oldalunkon az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

1, Házhozszállítás futárszolgálattal

A munkanapokon 16:00-ig megvásárolt termékeket még aznap átadjuk a GLS futárszolgálatnak, ami az ezt követő munkanapon 8 és 17 óra között fogja számodra kikézbesíteni a csomagot.

A házhozszállítás díja Magyarország területén a bruttó vásárlási összeg alapján az alábbiak szerint kerül megállapításra:

  • 49.999 Ft-ig bruttó 990 Ft
  • 50.000 Ft felett ingyenes

2, Szállítás GLS csomagpontra és csomagautomatába

A GLS csomagautomatákba történő megnövekedett rendelésszám miatt előfordulhat, hogy egyes automaták esetén a csomag az előzetesen közölt szállítási időhöz képest késéssel kerül kézbesítésre, mert nincs nincs szabad/üres automata. Erről a GLS futárszolgálat minden esetben értesítést küld Neked.

Ha fontos a csomag gyors kézbesítése, érdemes azt csomagpontra kérned, vagy a házhozszállítás (GLS - Futárszolgálat) lehetőségét választanod.

A munkanapokon 16:00-ig megvásárolt termékeket még aznap átadjuk a GLS futárszolgálatnak, ami az ezt követő munkanapon 8 és 17 óra között fogja a csomagot a kiválasztott csomagpontra vagy csomagautomatába kikézbesíteni.

A szombaton is nyitva tartó átvételi pontoknál a szombati átvétel is biztosított.

A csomagautomatába, illetve CsomagPontra szállítás díja Magyarország területén a bruttó vásárlási összeg alapján az alábbiak szerint kerül megállapításra:

  • 49.999 Ft-ig bruttó 790 Ft
  • 50.000 Ft felett ingyenes

3, Szállítás MPL PostaPontra

3000 PostaPont bármelyikére kérheted a csomagodat.

A munkanapokon 16:00-ig megvásárolt termékeket 1 munkanapon belül garantáltan átadjuk a Posta futárnak, ami emailben fog értesíteni a csomagpontra kézbesítés időpontjáról.

A szombaton is nyitva tartó átvételi pontoknál a szombati átvétel is biztosított.

A PostaPontra szállítás díja Magyarország területén a bruttó vásárlási összeg alapján az alábbiak szerint kerül megállapításra:

  • 49.999 Ft-ig bruttó 790 Ft
  • 50.000 Ft felett ingyenes

4, Nemzetközi szállítás

Magyarország határán kívüli szállítási cím esetén a csomagot a DHL futárszolgálat szállítja ki Neked, általában a visszaigazolást követő 2-10 munkanapon belül.

A nemzetközi szállítás díja egységesen 5 990 Ft.


Munkatársaink minden esetben kesztyűt és szájmaszkot viselnek, és minden higiéniai szabályt betartanak.