Elállás a termék vásárlásától

Ha valamilyen oknál fogva nem vagy elégedett a rendelt termékkel vagy termékekkel, a jogszabályok értelmében jogod van indoklás nélkül elállni a szerződéstől, 14 naptári napon belül (a 14 napot a termék átvételétől számoljuk).

Elállási jogod érvényesítéséhez töltsd ki az itt elérhető űrlapot.

Mikor nem él az elállási jog?

Mivel termékeink fehérneműnek minősülnek (kivéve a sportkesztyű), ezért a magyarországi törvények értelmében a fűzőink esetében az elállási jog kizárólag bontatlan csomagolás esetén vehető igénybe. A csomagolás felbontása, megsérülése után nem tudjuk elfogadni az elállási kérelmet, ekkor a termék árának visszatérítését megtagadjuk és a terméket utánvéttel visszajuttatjuk számodra, melynek költsége 990 Ft szállítási költség és 390 Ft utánvétkezelési költség.

Amennyiben a termék megrendelésekor ajándék is járt a termék mellé, úgy a megrendelt termékkel együtt az ajándékot is köteles vagy visszaküldeni, ellenkező esetben az elállás megtagadható.

A webshopunkban kapható kesztyű esetében akkor van mód visszaváltásra, ha a műanyag címke sértetlenül rajta marad.

Arcmaszkok esetében ha a termék dobozát borító fólia csomagolás megsérül, vagy eltávolításra kerül - higiéniai és egészségügyi okokból kifolyólag - a termékelállási joggal nem lehet élni!

Fontos, amennyiben felbontottad a kapott csomagot és méretprobléma miatt szeretnéd visszaküldeni a terméket, akkor cserére van lehetőséged, ennek pontos szabályzatát itt találod. Ha szeretnél termékcsere igényt leadni, akkor kattints ide..

Hogyan kapom vissza a pénzem?

Az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve az eredeti kézbesítési költséget is.

A Legal Beauty jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A visszatérítés banki átutalással fog történni, az ügyfélszogálatunk az elállási nyilatkozatod feldolgozása során emailben fogja elkérni az ehhez szükséges adatokat.

Hogyan kell a terméket visszajuttatnom?

Fontos, hogy a terméket az eredeti, bontatlan postai csomagolásban kell nekünk visszajuttatnod az alábbi címre: 6800, Hódmezővásárhely, Károlyi u. 40.

Továbbá tájékoztatunk, hogy a visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli, az esetlegesen utánvéttel feladott termékek átvételét megtagadhatjuk és az elállási szándékot is elutasíthatjuk.