Barion Pixel

Elállás a termék vásárlásától

Ha valami miatt nem vagy elégedett a rendelt Legal Beauty termékekkel, vagy csak simán meggondoltad magad, a jogszabályok értelmében jogod van indoklás nélkül elállni a vásárlástól a csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül.

Az elállással kapcsolatos kérdésekkel keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Az itt elérhető űrlap kitöltésével érvényesítheted az elállási jogodat, de fontos, hogy az átvett terméket eredeti csomagolásában kell visszajuttatnod. A Legal Beauty fenntartja a jogot, hogy az eredeti csomagolás (díszdoboz) hiányában annak költségét (2000 Ft) levonja a visszafizetett összegből.

Ha méretprobléma miatt szeretnéd visszaküldeni a terméket, tudd, hogy van cserére lehetőséged. Termékcsere igényléséhez kattints ide.

Mikor nem él az elállási jog?

  • Mivel termékeink fehérneműnek minősülnek (kivéve a sportkesztyűket, az edzőpántokat és a termoszokat), ezért a magyarországi törvények értelmében az elállási jog kizárólag bontatlan csomagolás esetén vehető igénybe. A csomagolás felbontása, megsérülése után nem tudjuk elfogadni az elállási kérelmet - ebben az esetben nem fizetjük vissza a termék árát, és a csomagodat utánvéttel visszajuttatjuk számodra (aminek költsége 1590 Ft szállítási és 390 Ft utánvétkezelési díj).
  • Amennyiben a termék megrendelésekor ajándék is járt a termék mellé, úgy a megrendelt termékkel együtt az ajándékot is köteles vagy visszaküldeni, ellenkező esetben az elállás megtagadható.
  • A webshopunkban kapható kesztyű esetében akkor van mód visszaváltásra, ha a műanyag címke sértetlenül rajta marad.
  • Ha az arcmaszkok dobozát borító fólia megsérült vagy eltávolítottad azt,  - higiéniai és egészségügyi okokból - a termékelállási joggal nem élhetsz!

Mikor és hogyan kapod vissza a pénzed?

Az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszafizetjük Neked a csomagod árát és a szállítási költséget is.

A Legal Beauty jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A visszatérítés banki átutalással történik; az ügyfélszolgálatunk az elállási nyilatkozatod feldolgozása során emailben fogja elkérni az ehhez szükséges adatokat.

Hogyan kell a csomagot visszajuttatnod?

Fontos, hogy a terméket az eredeti, bontatlan postai csomagolásban kell nekünk visszaküldened az alábbi címre:

  • Legal Beauty Kft.
  • 6800, Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 8.

A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli; az esetlegesen utánvéttel feladott termékek átvételét megtagadhatjuk és ebben az esetben az elállási szándékot is elutasíthatjuk.