Termékcsere

A termék cseréjének folyamata

Munkatársaink minden esetben kesztyűt és szájmaszkot viselnek, és minden higiéniai szabályt betartanak, így tudjuk garantálni a folyamatos kiszállítást a járványhelyzet ideje alatt is.


A terméket az alábbi módon tudjuk cserélni:

  1. Töltsd ki és küldd el az itt elérhető űrlapot a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül;
  2. Visszaküldöd a csomagot benne a termékkel, és a számlára ráírod, hogy milyen méretre (vagy esetleg termékre + méretre) cseréljük azt. A kért új méretet mi visszapostázzuk neked a terméked beérkezését követő 1 munkanapon belül. (A szokásos 990 Ft + 390 Ft-os áron.)
  3. A csomagot az alábbi címre kell visszaküldened: 6800, Hódmezővásárhely, Károlyi u. 40.

Alakformáló bugyik esetén a kibontott fehérneműs dobozokat a jogszábályok értelmében nem áll módunkban visszavenni vagy cserélni.

A csomagot az alábbi címre kell nekünk visszajuttatnod: 6800, Hódmezővásárhely, Károlyi u. 40.

Továbbá tájékoztatunk, hogy a visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli, az esetlegesen utánvéttel feladott termékek átvételét megtagadhatjuk és a csereigényt is elutasíthatjuk.

A visszaérkezett termékeket minden esetben megvizsgáljuk és elbíráljuk a csereigényt.

Amennyiben a termék sérült/használt vagy a címke el lett távolítva a termékről, abban az esetben nem áll módunkban azt cserélni.

Fontos!

  • köteles vagy a számlát is visszaküldeni;
  • amennyiben a termék megvizsgálása után kiderül, hogy valamelyik termék hibás, akkor a termék cseréjét megtagadjuk és a terméket utánvéttel visszajuttatjuk számodra, melynek költsége 990 Ft szállítási költség és 390 Ft utánvétkezelési költség;
  • amennyiben a visszaküldött csomagot nem veszed át, azzal lemondasz róla;

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a csereigény során bármilyen visszaélést tapasztalunk, akkor bármikor, indoklás nélkül elállhatunk a cserétől.