Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize

Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize

Méretbővítő hosszított

3 990 Ft 1 munkanapos kiszállítással

Rendkívül praktikus hosszított kiegészítő, hiszen ahogy fogysz, és keskenyedik a derekad, elég, ha a bővítőt lekapcsolod, nem kell újabbat fűzőt venned.

Szín

Méret


Rendeld meg ideig és szerdán GLS futárszolgálattal már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz

Rendkívül praktikus kiegészítő, kifejezetten elszánt fogyókúrázóknak, akik rövid idő alatt látványos eredményeket akarnak elérni.
A méretbővítő mindenkinek ajánlott, aki gyorsan nagyobb súlyfeleslegtől kívánnak megszabadulni, vagy aki pont két méret közé esik és attól tart, hogy a nagyobbat túl gyorsan kifogyná.
Szülés után is kifejezetten ajánlott, hiszen ilyenkor a has visszahúzódása miatt gyorsabban kinőné az eleinte ideális méretet.

A fűzőbővítő akkor is nagyon jól jön, ha pont nem elérhető a méreted. Rendelj egy mérettel kisebbet és a bővítővel máris pont jó lesz az alakformáló fűződ. Ráadásul ezzel megtakaríthatod egy újabb fűző árát, hiszen ahogy keskenyedik a derekad, elég, ha a bővítőt lekapcsolod és máris van egy kisebb méreted.

Melyik termékhez jó a hosszított méretbővítő?

Éjfekete színben:

  • Los Angeles hosszított - Éjfekete alakformáló fűző

Nude (testszínű) színben:

  • Párizs hosszított - Nude (testszínű) alakformáló fűző

A normál fűzőkhöz is van méretbővítő, a termékink között megtalálod.

*Méretbővítőink mellé nem jár díszdoboz

AnyagSpandex