Fizetési módok

Oldalunkon az alábbi fizetési módok közül választhatsz

  • Stripe fizetés
  • PayPal fizetés
  • Utánvétes fizetés
  • SimplePay fizetés

Stripe fizetés

Az online bankkártyás fizetés a Stripe rendszerén keresztül, a megrendelés leadását követően kell fizetni. Amennyiben a futárnál szeretnél fizetni bankkártyával, akkor válassz utánvétes fizetési módot. A külföldi vásárlóinknak a Stripe fizetési megoldást ajánljuk. A bankkártya adatokat csak a Stripe kezeli.

PayPal fizetés

A PayPal fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a PayPal saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheted a tranzakciót.

Utánvét

Utánvét esetén a GLS futárszolgálat szállítja ki a terméket, melynek ellenértékét a futárnak adod át. Az utánvétkezelés költsége 390 Ft. Utánvétes fizetés esetén a vásárlás végösszege nem lehet magasabb 495 000 Ft-nál, ebben az esetben csak a többi fizetési mód valamelyikével egyenlíthető ki a vásárlás ellenértéke.

SimplePay fizetés

A SimplePay fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a SimplePay saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheted a tranzakciót.