Barion Pixel

Fizetési módok

Oldalunkon az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

1, Stripe fizetés

Fizesd ki rendelésed online bankkártyával a Stripe rendszerén keresztül kényelmesen és biztonságosan!

Bankkártyád adatait csak a Stripe fogja kezelni. Külföldi vásárlóinknak kifejezetten a Stripe fizetési megoldást ajánljuk.

2, PayPal fizetés

Fizesd ki rendelésedet a PayPal saját rendszerén keresztül, extra biztonságosan! A PayPallal történő fizetést csak a rendelés visszaigazolását követően tudod megkezdeni.

3, Utánvétes fizetés

Ha utánvéttel kéred a csomagodat, a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani Neked - a csomag árát a futárnál kell kifizetned készpénzzel, vagy bankkártyával.

Az utánvétkezelés költsége 390 Ft, ha vásárlás végösszege nem magasabb 495 000 Ft-nál - utóbbi esetben csak a többi fizetési mód valamelyikével egyenlíthető ki a vásárlás ellenértéke.

4, SimplePay fizetés

A SimplePay fizetést is csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció a SimplePay saját rendszerén belül történik, kiemelt biztonsággal.

5, Barion fizetés

A Barion fizetést is csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció a Barion saját rendszerén belül történik, kiemelt biztonsággal.

6, Banki előreutalás

Ha a banki előreutalás mellett döntesz, a rendelés után meg kell várnod a díjbekérő számlát, és az alapján kell átutalnod a vásárlás ellenértékét. Az összeg beérkezése és feldolgozása után állítjuk ki az ÁFÁ-s számlát, és adjuk át kézbesítésre a csomagot.