Miben hasonlít egy hagyományos fűző a Legal Beauty fűzőkhöz?

március 06 1 min read

Még 100 évvel ezelőtt is volt mellrésze a fűzőknek, ami a melltartók térhódításával feleslegessé vált - ezért kezdődnek a modern fűzők mellrész alatt. És ezzel véget is ért a hagyományos és a Legal Beauty fűzők közti hasonlóságok listája :)

Fűzőforradalom

A kényelem és a minőség találkozása

Míg a klasszikus fűzőben egyszerű, pálca alakú acélmerevítők vannak, addig az alakformáló fűzőben az acélmerevítők mint a DNS, dupla spirál alakúak. Ez azért lényeges különbség, mert a pálca alakú merevítő egyrészt törékenyebb, másrészt sokkal kisebb mozgásszabadságot nyújt a fűző viselőjének.

Az alakformáló fűző spirális acélmerevítői viszont olyan rugalmasak, mint a rugók. Lényeges különbség azonban egy sima rugó és a dupla spirál közt, hogy míg egy sima hosszú rugónak nincs tartása, addig a két összekapcsolt spirál már mind a rugó ruganyosságát, mind a pálca merevségét ötvözi magában épp annyira, hogy tökéletes tartást biztosítson a kényelmes viselet mellett.

Ezek miatt a dupla spirál merevítők miatt van az, hogy a Legal Beauty fűzőit olyan érzés hordani még sportolás közben is, mintha csak egy második bőr lenne rajtad.

Los Angeles alakformáló fűző bevetésen

Hatékonyabb karcsúsítás

További előnye a spirális merevítőknek, hogy rugalmasságuk miatt az alakformáló fűzők jóval karcsúbb sziluettet képesek varázsolni viselőjüknek, mint a hagyományos pálcás fűzők. A spirális merevítők miatt a Legal Beauty alakformáló fűzőkkel nagyjából duplaannyit lehet elpalástolni, mint egy hagyományos fűzővel: 2-5 helyett akár 5-10 centimér derékbőséget is!

Párizs nude fűzőnkkel akárhol megjelenhetsz

A pálcák merevsége miatt egy hagyományos fűző elállhat a testedtől (sőt, a pálcák vége akár szúrhat is egy idő után, mint egy merevítős melltartó esetében a merevítő drót!). Ezzel szemben a Legal Beauty termékekben lévő dupla spirális acélmerevítők végei nem kezdik ki az anyagot, és a spirálok rugalmasságának hála tökéletesen fog rásimulni a testedre a fűző anyaga.

Ez már csak azért is fontos szempont, mert így nem csak kényelmesebb viseletet biztosít, hanem észrevétlen is maradhat még egy vékonyabb ruha alatt is a fűző.

Cikkünk segítségével könnyen el tudod dönteni, melyik Legal Beauty termék passzol hozzád leginkább :)