A legjobb edzőtárs: a waist trainer

március 07 1 min read

A waist trainer külföldön is egyre népszerűbb, nem véletlen!

Fogyaszt, mint egy szaunaöv, védi a derekat, mint egy sportöv, és tökéletes alakot ad, mint egy alakformáló fűző. Ráadásul még jól is néz ki :)

Miért nem deréktréner a neve?

A deréktréner elég furán hangzana magyarul :D Gyakran azért is használjuk az angol waist trainer elnevezést, mert a magyar nevei nem eléggé fejezik ki a lényegét.

Az edzőfűző névben nincs benne, hogy milyen fantasztikus eredményt lehet vele elérni a derékkarcsúsításban, a derékpántos alakformáló fűző meg egy kicsit hosszú - és szintén nem emeli ki a lényeget:

A sportmellény mellett a waist trainer a leghatékonyabb segítőtárs a fogyásban!

Mitől olyan hatékony a waist trainer?

Különlegessége abban rejlik, hogy kifejezetten a derék-has-csípő területre fókuszálódik a hatása. Az extra vastag anyag hatékonyan izzaszt, de a belső pamutréteg miatt végig kellemes viseletet nyújt. Hét acélmerevítőjének hála jól megtámasztja a derekadat, de mégis nagy mozgásszabadságot biztosít.

Mivel a derékpántnak köszönhetően még intenzív mozgás mellett is stabilan a helyén marad a waist trainer, bármilyen edzésformához ideális viselet. Akár a kardió a kedvenced, akár a pilates, biztos lehetsz benne, hogy a waist trainer segít abban, hogy helyes testtartással hajtsd végre a gyakorlatokat - ami nem csak növeli a gyakorlatok hatékonyságát, de csökkenti a sérülés veszélyét is.

A LB Los Angeles waist trainer a hidegtől is véd kültéri sportoláskor

 

A sport kicsit más vele, de hatékonyabb

Mindenképp vedd figyelembe, hogy eleinte furcsa lehet a jól megszokott sport waist trainer viselése mellett. Ez teljesen természetes!

Viszont megéri a minimális kényelmetlenséget megszokni, hiszen a waist trainer segítségével sokkal gyorsabban szabadulhatsz meg a felesleges kilóktól. Ami szintén nem mellékes, el fog tűnni az idegesítő cellulitisz!

A cellulitisz a modern kor átka

Bármennyire is vigyázol a súlyodra, a cellulitisz előbb-utóbb felüti a fejét. Sajnos a legtöbb élelmiszer szennyezett valamivel. A méreganyagoktól pedig úgy próbál elhatárolódni a testünk, hogy amitől nem tud megszabadulni azonnal, azt elraktározza zsírsejtekben - ez a cellulitisz. Ettől az esztétikai problémától pedig csak úgy tudsz megválni, ha az adott területen fokozod a méregtelenítést izzadással. (A fokozott izzadás miatt többet is kell innod!)

A derék-has-csípő cellulitisz eltüntethető a waist trainer szimpla viselésével is, de jóval látványosabb eredményeket érhetsz el, ha intenzív mozgás közben viseled.

Teljestest-edzéshez feltétlen szerezz be edzőpántot és sportkesztyűt!

Az otthoni edzésről szóló cikkünk itt olvashatod.

Facebook-oldalunkon is találsz több tornavideót! Pár példa arra, hogy fokozhatod még jobban a zsírégetést:

Teljestest-edzés

Edzőpántos edzés

Felkaredzés