Hordj alakformáló fűzőt, és légy te a legszebb!

január 20 1 min read

Kim Kardashian és Jessica Alba is rajong a fűzőkért - nem csoda, hiszen olyan tökéletes homokóraalakjuk lesz tőle, amit senki sem áll meg szó nélkül!

Az alakformáló fűző nem új találmány

Minden kosztümös filmben látni fűzővel küzdő nőket. Viszont amíg a régi fűzők csak szép alakot adtak a viselőjüknek, addig a mai alakformáló fűzők már fogyasztanak is.

Igen, jól olvastad: FOGYASZT az alakformáló fűző. Hogy lehetséges ez?

Így használd az alakformáló fűződet

Első tipp: Tényleg használd

Nem elég megvenni - használd minden nap az alakformáló fűződet! Kellemes pamut-spandex keverékből van, így nem zavaró még a melegebb napokon sem. Ráadásul úgy a testedre simul, mintha a második bőröd volna - ezért senki sem fog rájönni, hogy fűzőt hordasz a ruha alatt.

Második tipp: Sokat használd

Mivel fokozza a zsírégetést, akkor jársz a legjobban, ha még edzés közben is viseled az alakformáló fűzőt! Szóval, ha jót akarsz magadnak, maximum alváshoz veszed le.

Harmadik tipp: Válassz jó méretet és típust

Mindenkinek mások a testarányai, így nagyon fontos, hogy jól válaszd ki a fűző méretét és típusát. Ha a számodra megfelelőt rendelted meg, a viselésekor azt fogod észrevenni, hogy az alakformáló fűző nem hagyja, hogy rossz legyen a tartásod. Mivel helyes szögben tartod a hátad, a tüdőd több oxigénhez jut, plusz a belső szervek sem nyomódnak össze a görnyedt tartás miatt. Ezeknek hála jobb lesz az anyagcseréd, és gyorsabban fogsz fogyni.

Ha esetleg eddig hajlamos voltál a hátfájásra, akkor a gerinced is meg fogja köszönni a fűző hordását, nem csak az alakod. Bár kevésbé ismert tény, de kifejezetten ajánlott gericproblémák illetve szülés utáni rekreáció esetén az alakformáló fűző viselése.

Szóval, mázli, hogy most élünk, és nem a 16. században, mert a kényelmetlen halcsontos fűző helyett szuperkényelmes alakformáló fűzőt viselhetünk.

Vedd meg még ma a divatos fűződet, és ha munkanapon 12:00-ig adod le a rendelésed, lehet, hogy már másnap megkapod a tökéletes alak zálogát: a Legal Beauty alakformáló fűző egyik szuper példányát!