Barion Pixel

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó szilikon karkötő és hajgumi

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Szilikon Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Szilikon Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Szilikon Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Szilikon

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő

390 Ft (390 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítás

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő és hajgumi 100%-ban természetes illóolajokat (citronella, geranium, borsmenta, levendula, citromos eukaliptusz) tartalmaz, hatékonyan távol tartva a kullancsokat, szúnyogokat és más rovarokat. Szilikon anyagának köszönhetően hajguminak is tökéletes választás. Az impregnált technológia jóvoltából akár 350 órán keresztül is képes kifejteni hatását. A csomagba kerülő termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

Típus


Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2023-10-03, kedden.

Lejárati idő: 2026-05-09

Kosárba tesz
Termékleírás

Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

 

A csomagba kerülő termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra. A vásárlási folyamat során a megjegyzés mezőben jelezheti, hogy fiús vagy lányos színt szeretne, kollégáink igyekeznek ennek megfelelően összekészíteni a csomagot. Átlátszó gyári kartonunk 10 db külön csomagolt karkötőt tartalmaz, melyben az elérhető színek közül legalább 1-1 darab megtalálható.

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő és hajgumi 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz, hatékonyan távol tartva a kullancsokat, szúnyogokat és más rovarokat. Szilikon anyagának köszönhetően hajguminak is tökéletes választás. Az impregnált technológia jóvoltából akár 350 órán keresztül is képes kifejteni hatását.

DEET-mentes termék

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó termékcsaládjának minden termékét kizárólag természetes összetevők alkotják. A DEET tartalmú rovarriasztók ismert egészség- és környezetkárosító hatásaival szemben az Elysium termékei növényi alapon készülnek és teljesen vegyszermentesek.

Felhasználás:

Tépje le a tasak tetejét a kikönnyítés mentén, így a tasak visszazárható marad. Vegye ki a karkötőt és helyezze fel a csuklójára, bokájára vagy használja hajgumiként. A tasakot őrizze meg! Használat után helyezze vissza a karkötőt a tasakba, majd zárja le. A megfelelően visszazárt karkötő hosszabb ideig őrzi meg a 100%-ban természetes illóolajok illatát.
Gondoskodjon róla, hogy a karkötő ne érintkezzen vízzel, csökkentve annak hatékonyságát!

Tulajdonságai:

 • 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz
 • Kullancs, szúnyog, tetű, légy, hangya ellen
 • Szilikon
 • Vegyszermentes
 • GMO mentes
 • 350 órás védelem
 • Állatkísérletek nélkül előállított és fejlesztett termék
 • Elérhető színek: fekete, rózsaszín, zöld, világoskék, sötétkék, piros, narancssárga, citromsárga

Összetevők:

A termék EVA (ethylene vinyl acetate) szilikonból készült természetes olajokkal impregnálva.

 • citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
 • geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
 • borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
 • levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
 • citromos eukaliptusz olaj (Eucalyptus citriodora) - kullancsok, szúnyogok, legyek és tetvek ellen

Figyelmeztetés!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel, szájjal, sebekkel vagy irritált bőrrel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják. 3 éves kor alatt NEM ajánljuk, elkerülve a riasztó olaj szájba és szembe kerülését! Tárolja száraz, árnyékos, hűvös helyen. Fokozottan tűzveszélyes!