Hogy tisztítsd kedvenc Legal Beauty holmijaidat?

január 24 1 min read

Mint minden ruhaneműt, a sportkesztyűket, szaunaöveket, sportöveket, sportmellényeket, alakformáló fehérneműket és fűzőket is időnként tisztítani kell, hiszen az izzadságot és az esetleges foltokat el kell távolítani.

Nagyon fontos! Amíg nedves az anyag, ne nyúlj a tépőzárhoz! Mivel a tépőzár jól van rögzítve, így magával ragadhat egy darabot a felpuhult anyagból, ami teljesen tönkreteheti a terméket.

Hogy tisztítsd úgy a Legal Beauty termékeket, hogy minél tovább megőrizzék eredeti állapotukat?

Ez igazán egyszerű!

Mosógépben:

Annak érdekében, hogy hosszú ideig jó állapotban legyen a fűződ, a sportöved vagy szaunaöved, mosózsákban mosd, maximum 30 fokon; a centrifuga intenzitása ne legyen magasabb 800-nál!

Kézzel:

Áztasd be!

Kizárólag kézmeleg, maximum 30 fokos vizet, és finom mosószert használj! Nagyobb edénybe, lavórba, mosdókagylóba, zuhanytálcába, vagy fürdőkádba engedj vizet, és abban keverd el a mosószert, utána rakd bele a tisztítandó ruhákat.

Hagyd a vízben legalább 10 percig!

Ha nagyon koszos a víz, ismételd meg a folyamatot, majd öblíts tiszta vízzel!

Súlyosan károsíthatja a Legal Beauty termékek anyagát, ezért TILOS őket:

  • fehéríteni
  • csavarni
  • dörzsölni
  • szárítógépbe rakni
  • vasalni

Ha úgy érzed, túl sok idő, míg megszáradnak maguktól a kedvenc Legal Beauty cuccaid, nem az a megoldás, hogy sietteted a száradást… inkább vegyél még egy másikat is belőlük, és akkor tudod őket váltogatni :)