Nem vagy elégedett a testeddel?

január 24 2 min read

Nem baj, ha nem vagy tökéletes

A legfontosabb, hogy az eszedbe vésd: senki sem tökéletes! Még azok a sztárok sem, akiket a nagy női lapok mintának állítanak nők tömegei elé. Köztudott, hogy amióta fényképek léteznek, azóta retusálják őket.

A modellek sem tökéletesek

Te ismersz olyan nőt, aki élőben is csodaszép? Csak nézd meg jobban!

Jó eséllyel minden porcikája mesterek kezének munkáját dicséri, hiszen a lenyűgöző hajzuhatag nem magától műremek, és még az is lehet, hogy nem csak a színe hamis.

A dús, igéző szempillák nem igaziak, az arcbőr a professzionális alapozótól olyan lágy ragyogású.

A köröm elegáns ívét sem a természet alkotta, hanem a körmös szaktudásának köszönhető.

A jól kialakított push-up melltartó és a szilikon nagynak láttatja azt, ami kicsi, az alakformáló fehérnemű pedig formásnak, ami nélküle közel sem lenne tökéletes.

Te is meg tudod változtatni a külsőd!

Nem kell elkeseredni, ha nem látszik tökéletesnek a tükörben látott kép, lehet rajta változtatni. És nem, nem kell azonnal plasztikára rohanni.

Hiába tűnik vonzó megoldásnak, hogy az ember egyszerűen pár vágással megszabaduljon a felesleges zsírtól, nem éri meg... A seb elfertőződhet, de ha nem, a heg akkor is megmarad örökre.

Életmódváltás nélkül az eltávolított háj újra vissza fog gyűlni, és feltehetően nem akarsz félévente zsírleszívásra járni, ami nem csak egy fájdalmas művelet, hanem drága is.

Plasztikázás helyett válaszd inkább az alakformáló fehérneműket!

Pár kiló plusz esetén

Ha csak pár kiló plusz van rajtad, lehet, hogy elég egy egyszerű elasztikus fehérnemű is ahhoz, hogy istennőnek érezd magad.

10 kiló plusz alatt

Szűk tíz kiló plusznál már valószínűleg jobb választásnak fog bizonyulni egy magasított bugyi, ami elrejti a babahájat, és a popsit is szép kerekre formázza. Ennek van egy short változata is, amit kifejezetten azokra a hölgyekre gondolva alkottak meg, akiknek azonnal a combjukra rakódik minden egyes titokban megevett csokikocka :)

10 kiló plusz felett

Ha több, mint tíz kilót szeretnél elrejteni, inkább a kapcsokkal állítható, magasított, hosszúszárú bugyit válaszd, mert ha fogysz egy kicsit, akkor is szépen rá tudod igazítani majd a hasadra a fehérneműt.

Testtömegtől függetlenül

Ha arra vágysz, hogy pillanatok alatt tökéletes alakod legyen, egyértelműen az alakformáló fűző lesz a jó választás. A lapockád alatt sem fog gyűrődni a bőröd, ha alakformáló fűzős mellényt veszel fel.

Ahhoz, hogy jól ki tudd választani a neked megfelelő fűzőt, pontosan ismerned kell a méreteidet, továbbá tudnod kell, hogy a testarányaid és alkatod szerint neked a rövidebb, a normál, vagy a hosszabb fazonú fűző lesz-e a kényelmesebb. 

Ha nem csak karcsúbb alakot szeretnél, de vagány megjelenést is, a ruha felett hordható, extra derékpántos fűzőt vagy mellényt érdemes választanod. 

Nyáron sem kell lemondanod a tökéletes alakról, mert a jól szellőző, lyukacsos fűző akkor is a segítségedre lesz!

Plusz egy érv a fűző mellett

Már csak azért is kitűnő választás az alakformáló fűző, mert ha rendszeresen viseled, megakadályozhatod Magad a túlevésben. Mivel a fűző nem csak királynői tartást biztosít Neked azzal, hogy stabilan tartja a hátad, hanem megtámasztja a hasad is, biztos lehetsz abban, hogy még akkor sem tudsz sokat enni, ha a kedvenc ételeidet mind eléd rakják. Ennek pedig az a pozitív következménye, hogy elkezdesz fogyni :)

Nyugi, nem kell másik fűzőre költened ha fogysz kicsit, mert a kapcsoknak köszönhetően állítható az alakformáló fűző mérete, így mindig tökéletesen fog rajtad állni!

Sportolj, és légy bombanő!

Ha pedig nem csak kevesebbet eszel, de még aktívan sportolsz is, látványos eredményeket érhetsz el már akár pár hét alatt is. Az a lényeg, hogy egyszerre csak 1-2 kilót akarj fogyni, és használj minimális merevítéssel bíró sportövet vagy sportmellényt, ami fokozza az anyagcserét, gyorsítja a fogyást, és vigyáz a derekadra is. A puha szaunaöv pedig alvás közben folytatja ott, ahol a sportövek abbahagyták :)

Ha olyan edzés mellett döntesz, ami a kezedet is igénybe veszi, használj sportkesztyűt - a vízhólyag és a bőrkeményedés nem szexi :)

Erősítő, szálkásító edzéshez az edzőpántok nagy segítséget nyújthatnak, mert megsokszorozzák az edzés hatékonyságát, és kis helyen is teljeskörű edzés végezhető velük.