Milánó - Nagy kapcsos alakformáló fűző - Éjfekete - XS

Milánó

19 990 Ft 1 munkanapos kiszállítással

Alakformáló fűző nagy méretű kapcsokkal a könnyű fel- és levétel végett. Ruha alatt is jól mutat, ez a legerősebb tartást biztosító alakformáló fűzőnk.

Szín

Méret

Mérettáblázat Díszcsomagolás

Most minden öv, mellény és fűző mellé limitált kiadású piros díszdobozt is választhatsz. Kattints a 'Díszcsomagolás' gombra, és nézd meg, hogy neked melyik tetszik, majd a vásárlási folyamat során jelezd azt nekünk is.


Kosárba tesz

A Milánó a legstrapabíróbb fűzőnk, ami egyben a legerősebb tartást is biztosítja.
A nagyobb acélkapcsokat egyszerűbb bekapcsolni, így könnyebb és gyorsabb felvenni a fűzőt. A kapcsokat 100% latexben helyeztük el a még stabilabb tartás érdekében.
A Milánó kényelmes viselet, akár egész napra is, mert belső pamut anyaga hipoallergén, ezért érzékeny bőrűek is hordhatják. Ruha alatt is észrevétlenül viselhető, hiszen egyáltalán nem gyűrődik, tökéletesen illeszkedik a test kontúrjához.
A karcsúsítás rögtön, az első felvétel után észrevehető. Az erős tartásról a nagy kapcsokon kívül 7 db acél merevítő gondoskodik. A nagyobb acélkapcsok miatt a három méret szélesebb állíthatóságot eredményez, vagyis ezzel a fűzővel egy termékben 1,5 méretet kapsz.
A Milánó nagy kapcsos alakformáló fűzőnket selyemzsákba csomagoljuk, amihez most ajándékba adunk egy Legal Beauty mérőszalagot. Egyedi díszdobozban szállítjuk.
Császármetszéses szülés, ill. friss hasi műtét után vegyél a fűző alá magasított bugyit vagy vékony pamut felsőt, ill. kérd ki orvosod tanácsát. Terhesség alatt egyáltalán ne használj fűzőt!

AnyagTermészetes latex
EgyébHárom soros kapcsok, Acél merevítő, Fehérnemű
Mérettáblázat
Díszcsomagolás Díszcsomagolás Díszcsomagolás Díszcsomagolás