Csodás, karcsú külső minden nap

január 24 1 min read

Kell ez neked?! Naná!

Egy nő két okból dönthet a fűző hordása mellett: Jól akar kinézni, vagy elviselhetetlen hát- és derékfájdalmai vannak.

Nem meglepő módon, az első ok gyakoribb :)

Azonban az is igaz, hogy nem csak szexi leszel egy fűzőtől, de még jót is teszel a gerincednek, hiszen a fűző nem csak megtámasztja a hátadat, de finoman rákényszerít a helyes testtartásra is.

Ráadásul ha a ruha felett hordod, extra trendi külsőd is lesz, amit senki sem fog megállni szó nélkül!

Szerencsére a kosztümös filmekben látott halcsontos fűzőkkel szemben a mai modern alakformáló fűzők nagyon kényelmesek, hiszen 21. századi anyagok felhasználásával készültek, és mivel többféle szabás közül is lehet választani, minden testalkatra találni megfelelőt.

Gerincproblémád van? Viselj fűzőt!

Már bő száz éve is tudták, hogy gerincproblémák esetén - szélsőséges esetben - akár a páciens életét is megmentheti a gyógyfűző.

A mostani fűzők is jótékonyan hathatnak az enyhe gerincproblémákra, hiszen egyenesen kell tartsa a hátát az ember, ha fűzőt visel. Annak, aki sok ülőmunkát végez, jól jöhet egy ilyen segítség, hiszen ki az, aki órákon át figyelni tud a helyes testtartásra?

Mitől különlegesek az alakformáló fűzők?

Míg a sportövekben műanyag merevítők vannak, addig a fűzőkben vékony és hajlékony acélmerevítők. Ez azért fontos különbség, mert az acél rugalmasabb, és tartósabb, azaz egész napos, hosszútávú viselésre is alkalmasak. Intenzív sportoláshoz inkább a sportövek ajánlottak.

Itt a bál/esküvő/születésnap, és nem férek bele a ruhámba!

Nem kell kétségbe esni! Csak vedd fel a jól bevált fűződet, és csusszanj bele a legszebb ruhádba ;)

Mivel nem csak fekete, hanem nude, azaz testszínű árnyalat is létezik a fűzőkből, így ha egy ilyet veszel fel, garantáltan nem fog rájönni senki sem, hogy mi a titkod. Abban viszont biztos lehetsz, hogy mindenki irigyen fog nézni :)

Ha pedig az a vágyad, hogy folyton csodáló pillantások kereszttüzében legyél, viseld az alakformáló fűzőt minden nap!

Mivel az alakformáló fűző nem hagyja, hogy degeszre edd magad, tuti biztos el fogsz indulni a fogyás útján - így nem csak optikailag karcsúsít, hanem ténylegesen is!

Legyen csodás a külsőd minden nap: rendeld meg most az új fűződet!