A fűző, mint mindennapi társ

január 24 2 min read

Az alakformáló fűzők sokak fejében még mindig úgy élnek, mint a 18. századi kényelmetlen és nem túl dekoratív fűzök, a Legal Beauty termékei azonban kényelmes viseletet és exkluzív megjelenést biztosítanak neked. 

Sőt, az alakformálás mellett akár olyan problémákra is megoldást nyújthatnak, mint a hát- és derékfájás, a helytelen testtartás. Ruha felett is hordhatóak, ezáltal különleges megjelenést biztosítanak (garantált a “váó, de jól nézel ki” reakció).

Lássuk miben lesznek a segítségedre amellett, hogy rendkívül jól néznek ki!

A helyes testtartás

Az alakformáló fűzők acélmerevítős kialakításuknak köszönhetően segítenek a megfelelő testtartás elérésben, így viselésükkel megkíméled magad a kínzó derék- és hátfájástól.

Mindenki számára fontos a megfelelő testtartás, azonban vannak olyan élethelyzetek, amelyek ezt még inkább indokolják. Ilyen például, ha ülőmunkát végzel, hiszen a napi több órás ülés nem megfelelő testtartás mellett fárasztó, és rendkívül egészségtelen lehet a hát és a derék számára. Ugyanezen okok miatt hasznos lehet ha diák vagy, hiszen egy olyan trendi darabbal bővül a ruhatárad, ami segít a tartásjavításban is.

Lehet ez elsőre nem tűnik fontosnak, de hidd el a rossz tartás miatt kialakult szövődmények csak hosszú évek alatt tüntethetők el, különböző orvosi merevítők segítségével, így érdemes ezt megelőzni egy kényelmesebb, és nem utolsó sorban esztétikusabb darabbal.


Alakformálás

Az alakformáló fűzőknek azonban nem csak egészségügyi, hanem esztétikai szerepük is van.

Akár nagyobb felesleg, akár csak néhány plusz kiló van rajtad, biztosan voltál már olyan helyzetben, amikor azt kívántad bárcsak erre az egy napra neked is olyan alakod lenne, mint Marylin Monroe-nak. 

A fűzőink segítségével ezt könnyen elérheted akkor csak egy különleges, egyszeri alkalomról van szó, akár hosszabb távon szeretnéd az alakodat formálni. 

Ebben a tekintetben a január talán még a bikini-szezonnál is kritikusabb, hiszen valljuk be karácsonykor mindenkire felszalad néhány nem kívánt kiló, amit a báli szezonra igen nehéz eltüntetni. Erre nyújtanak megoldást az alakformáló fűzők, melyek már nude színben is kaphatók, így teljesen észrevétlenek lesznek a ruhád alatt.

Nem csak a báli-szezonban válnak hasznodra, bátran viseld őket egész évben, hogy igazán mesés alakkal vághass neki a nyárnak. Ha úgy érzed nincs rajtad felesleg, akkor is hasznodra lehet a fűző, hogy nőiesebb sziluettet varázsoljon. 

A testszínű fűződ mellé ruházz be egy feketére is, ami a ruhán kívül viselve remek kiegészítővé válik, és feldobja a mindennapi szettjeidet.

Egy nő általában élete mindennapján szeretne jó formát nyújtani, a legjobbat azonban kétségkívül az esküvőjén szeretné. Keserédes dolog, hogy általában pont ekkora nem sikerül elérni a tökéletes formát, hiszen hiába kezdünk észveszejtő edzésbe a lánykérés másnapján, az esküvőszervezéssel járó stresszt olykor-olykor egy kis nassolással vezetjük le, így pedig könnyedén visszaszaladnak a kilók. 

Bár a legtöbb menyasszonyi ruha kialakítása fűzős, ezek sokszor nagyon előnytelen módon formálják testünket, valamint egyre divatosabbak a fűző nélküli rusztikusabb darabok is. Ezekhez pedig remek választás egy nude fűző, mely nem csak az esküvőn, hanem a nászéjszakán is jól fog mutatni rajtad. 

A Legal Beauty alakfromáló fűzői minden nő számára tökéletesek, így meglepheted vele nem csak magadat, hanem barátnődet, testvéredet, vagy anyukádat is. Sőt Legal Beast sportövvel és kesztyűvel akár a párodat is megajándékozhatod. A megrendelt termékek csodálatos díszdobozban érkeznek, így ha ajándéknak szánod, még a csomagolással sem kell bajlódnod.

Nincs is más hátra, kattints IDE és rendeld meg alakformáló fűzőinket a neked tetsző színben!