Hogy tudsz gyorsabban fogyni?

január 24 1 min read

Hogy lesz eredményesebb az edzés?

Nem újdonság, hogy a neoprén anyagból készült szaunaöv melegít (télen nagyon kellemes viselet!), felgyorsítja a helyi anyagcserét, és elősegíti a gyorsabb méregtelenítést, ezzel együtt a fogyást.

A cápák erejével

Az Alaszka és Miami Legal Beauty szaunaövek még többet tudnak! Egy speciális, sharkskin bevonat van a bőr felőli oldalukon, így sokkal hatékonyabban izzasztanak, mint egy átlagos neoprén szaunaöv.

Miben más a sportöv?

Tulajdonképpen a szaunaöv továbbfejlesztett változata a sportöv, ami több ponton különbözik a szaunaövtől. Például sokkal szélesebb a tépőzárja, és vékony műanyag merevítők vannak az anyagában, amik biztosítják, hogy még intenzív mozgás során is fixen maradjon. Egy szóval, ideális választás akkor, ha nem hobbid a sportolás, és kevés mozgással akarsz jól látható eredményt elérni!

Alakmegőrzéshez is elengedhetetlen

Természetesen a majdnem tökéletes alakúaknak is nagy segítséget nyújthat egy professzionális sportöv, mert kevesebb energiabefektetéssel meg tudják őrizni az alakjukat, ráadásul megkíméli őket az esetleges sportsérülésektől.

Véd a sportsérülésektől

Több olyan mozdulat is van, ami - ha nem figyelünk eléggé - megterhelheti a derekunkat, illetve nem is érik el kellő hatásukat, ha nem egyenes derékkal vannak kivitelezve. Nem csak védi a sportöv a derekadat a meghúzódástól, de a testtartás korrigálásában is segít, tehát mindenképpen ajánlott a használata!

Rendeld meg most a profi sportövedet!