Szauna- és sportöv nem csak sportoláshoz

január 24 1 min read

Akár sportolsz, akár nem egy szauna- és egy sportövre mindenképpen szükséged van, ha:

Csak fogyni, méregteleníteni szeretnél

Akkor is érdemes beszerezned egy sport- vagy szaunaövet, ha nem folytatsz intenzív edzést, hiszen bármilyen testmozgás mellett kifejti hőtermelő hatását. Egy nap ugyanis számos olyan testmozgást végzel, mellyel kalóriát égetsz, de még csak nem is gondolsz rá: Elvégzed a házimunkát, rohangálsz a gyerek után, gyalog vagy biciklivel jársz a postára, boltba vagy a munkahelyre, stb.

Ha a nap folyamán viseled a Legal Beauty öveit, akkor könnyedén megszabadulhatsz néhány plusz kilótól a mindennapi teendőid elvégzése során. A Legal Beauty termékei azonban nemcsak a súlyfeleslegtől , hanem a cellulittól is segítenek megszabadulni, ami a legtöbb nő számára még vékonyabb alkat esetén is problémát okoz. 

A hőmegtartó hatás azonban nem csak a fogyni vágyóknak nyújt segítséget, a fokozott izzadás a méregtelenítést is segíti. A mindennapok folyamán számos méreganyag jut a szervezetünkbe, akár kívülről például szmog formájában, akár mi magunk juttatjuk be különböző élelmiszereken keresztül. Ha ezek a méreganyagok nem távoznak a szervezetünkből, az súlyos megbetegedésekhez vezethet.

A melegítő hatásnak köszönhetően pedig olyan hétköznapi előnyökkel is rendelkeznek ezek a termékek, mint a derék melegen tartása, ami szintén hasznos lehet, kifejezetten a téli időszakban.

A sportolás csak szabadidős tevékenység

Ha már elérted a kívánt testsúlyt, és a sportolásra már csak szabadidős tevékenységként tekintesz, akkor is érdemes beszerezned egy sportövet, hiszen nem csak a fogyásodat segíti, hanem mozgás közben a derekadat is tehermentesíti. Így a természetes izomláz mellett nem kell még a helytelen testtartás okozta fájdalommal is megküzdened. 

Ez a hatás bármilyen testmozgás esetén kedvező, azonban vannak olyan gyakorlatok, melyekhez kifejezetten ajánlott. Ilyenek a következők: 

  • Plank,
  • guggolás,
  • jumping jack,
  • fekvőtámasz,
  • kitörés,
  • mountain climber.

Aktívan sportolsz

A szauna- és a sportövek hőtermelő hatással rendelkeznek, ezáltal fokozzák a zsírégetés intenzitását, így hamarabb megszabadulsz a felesleges kilóktól. A leggyorsabb fogyást úgy érheted el, ha a szanuaöv viselését valamilyen intenzív mozgásformával, például kardióval párosítod. 

Kattints IDE és válasz ki a neked legjobban tetsző szauna- és sportövünket.