Barion Pixel
WESAIL COVID-19 Ag tesztkészlet otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt - 1 db - Antigén (Ag) WESAIL COVID-19 Ag tesztkészlet otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt - 1 db - Antigén (Ag) WESAIL COVID-19 Ag tesztkészlet otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt - 1 db - Antigén (Ag) WESAIL COVID-19 Ag tesztkészlet otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt - 1 db - Antigén (Ag) WESAIL COVID-19 Ag tesztkészlet otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt - 1 db - Antigén (Ag)

WESAIL COVID-19 antigén tesztkészlet otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (orrlyuk)

1 munkanapos kiszállítás
790 Ft (790 Ft/db) 790 Ft (790 Ft/db)

A WESAIL COVID-19 antigén gyorsteszt otthoni felhasználásra készült. A tesztelés nem igényel szaktudást. 15 perc alatt bárki kényelmesen letesztelheti magát otthon, orrlyukból vett mintából. A teszt a SARS-CoV-2 vírus jelenlétét, antigénjét mutatja ki a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenése után.

Mennyiség:

Teszt típusa:

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.

Biztonságos fizetés

Szállítási módok

 •  
 •  
 •  

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A teszt azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést; nem pedig azt, hogy átesett-e a fertőzésen. Pozitív eredmény esetén az illető aktív fertőző. A doboz egy teljes, komplett tesztkészletet tartalmaz.

A WESAIL COVID-19 antigén gyors öntesztjét bárki önállóan, orvosi felügyelet és / vagy egészségügyi szakember közreműködése nélkül, otthon, saját maga kényelmesen megcsinálhatja, hiszen a mintát maguk a páciensek veszik le orrlyukból, 2-3 cm mélyről steril tamponpálcával. A 18 év alattiak a mintavételt és a vizsgálatot kizárólag szüleik vagy gondviselőjük jelenlétében végezhetik el.

A teszt kvalitatív - igen vagy nem - választ ad arra a kérdésre, hogy az illető akkor éppen fertőzött-e vagy sem. Ezt jó tudni, mielőtt az ember hivatalos, de gyakran igen drága COVID-19 negatív tesztigazolásért fordulna egy tesztközponthoz.

A WESAIL COVID-19 antigén önteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírus antigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja.

 

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

 

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén gyorsteszt ebben az időintervallumban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

 

Legfontosabb előnyei:

 • sokkal olcsóbb, mint a PCR teszt,
 • a tesztet bárki önállóan elvégezheti egészségügyi szakember közreműködése nélkül,
 • kényelmes és kíméletes mintavételi eljárás, hiszen a mintát orrlyukból kell venni,
 • mivel a teszttel mindenki saját magát letesztelheti, ezért nem kell hozzá üzemorvost, háziorvost, gyógyszerészt vagy más egészségügyi szakembert bevonni, megifzetni,
 • bárki, bárhol felhasználhatja, akár otthon a nappaliban is,
 • a teszthez nincs szükség semmilyen berendezésre, sem további eszközökre,
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható.

 

Termékinformációk:

 • Otthoni használatra engedélyezett koronavírus-antigént kimutató gyorsteszt,
 • Egészségügyi személyzet nélkül is alkalmazható,
 • Használata egyszerű és biztonságos,
 • A termék otthoni felhasználásra, önellenőrzési célra készült,
 • Patikák, gyógyszertárak és gyógyászati segédeszköz boltok online is rendelhetik a webshopon keresztül,
 • Más cégek patikáknak, gyógyszertáraknak és gyógyászati segédeszköz boltoknak történő továbbértékesítés céljából vásárolhatják meg,
 • A teszthez magánszemélyek patikákban, gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszköz boltokban juthatnak hozzá.

A termék megnevezése: WESAIL COVID-19 Antigén Gyorsteszt Készlet - otthoni felhasználásra

A termék gyártójának neve, címe:

 • Guangdong Wesail Biotech Co., Ltd
 • Room 403, Building 1, 1 Taoyuan RD, Songshan Lake Science and Technology Industrial Park, Songshan Lake, Dongguan, Guangdong, 523808, China

A csomag tartalma:

 • 1 db tesztkazetta: minden kazetta szárítószerrel, külön fóliatasakban
 • 1 db pufferoldat keverőtégelyben
 • 1 db mintagyűjtő tamponpálca
 • 1 db cseppentőhegy védősapkával
 • 1 db hulladékgyűjtő tasak
 • Használati utasítás
 • Rövidített útmutató

 

A vizsgálat menete:

1, A termék dobozának felnyitása előtt alaposan mosson kezet szappanos vízben vagy használjon kézfertőtlenítőt. Tegye szabaddá és fertőtlenítse az asztallapot is, ahova a teszt tartozékait helyezni fogja.

2, Vegye ki a dobozból, és tegye maga elé a doboz tartalmát, majd figyelmesen olvassa el a Használati utasítást és a Gyors használati útmutatót. Miután mindent megértett, csak utána fogjon hozzá a teszteléshez.

3, Bontsa ki a tesztkazettát, és helyezze azt a megtisztított, lefertőtlenített, vízszintes felületre.

4, Vegye ki a zacskójából a pufferoldatot is tartalmazó keverőtégelyt. Szúrja át a zárófóliát a védősapkás cseppentőhegy hegyes végével. Ezután helyezze azt a munkafelületre védősapkával lefelé. Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a cseppentő hegyes végét.

5, Most vegye ki a steril csomagolásából a mintagyűjtő tamponpálcát, és dugja óvatosan az egyik orrlyukába mintegy 2-3 cm mélyre, majd dörzsölje a tampont az orrjárat falához kb. ötször. Ha megvan, akkor húzza ki, majd óvatosan dugja be a tampont a másik orrlyukába is, és ismételje meg az eljárást úgy, hogy megfelelő mennyiségű sejtes elem kerüljön a tamponra.

Vizsgálat menete

6, Ha kész, mártsa a tampont a keverőtégelyben található pufferoldatba, és kb. ötször forgassa meg a benne levő folyadékban.

7, Úgy húzza ki onnan a pálcát, hogy közben folyamatosan szorítja rá a csövet. Győződjön meg róla, hogy a tamponból az összes folyadék kipréselődött. A pálcára ezután már nem lesz szükség, tegye vissza a csomagolásába.

8, Fogja a védősapkás cseppentőhegyet és a hegyes végével a cső belseje felé, kupakjával felfelé zárja le vele a tégelyt. Keverje össze a csőben lévő mintát úgy, hogy tízszer óvatosan megrázza, majd hagyja állni 1 percig.

9, Ezután vegye le a keverőtégelyről a védősapkát. A csövet fejjel lefelé tartva kissé nyomja össze, és eressze a minta első 2 cseppjét a védősapkába.

10, Ezután a keverőcsövet továbbra is függőlegesen tartva csepegtessen 3 csepp mintát a tesztkazetta kisebbik nyílásába. Továbbiakban a védősapkára és a keverőtégelyre már nem lesz szükség.

 

 

11, 15 perc elteltével azonnal olvassa le a teszt eredményét, mivel az eredmények újabb 15 perc elteltével már érvénytelennek minősülnek. Ha az eredményt meg akarja őrizni, akkor fényképezze le.

12, Végül a teszt elhasznált komponenseit tegye a mellékelt hulladéktároló, húzózáras tasakba. A tartozékok csomagolását pedig tegye vissza a dobozba, majd dobja ki azokat.

13. A munkafelületet a teszt elvégzése után szintén fertőtlenítse le, majd újra mosson kezet szappanos vízben vagy használjon kézfertőtlenítőt.

 

Eredmények értelmezése:

Pozitív eredmény esetén két csík jelenik meg, egy kontrollvonal (C) és egy tesztvonal (T). A tesztvonal adott esetben halványabb is lehet.

Tennivalók: az érintett elkülönítése, ha lehetséges, az eredmények más módszerrel való megerősítése.

 

Negatív eredmény esetén csupán egy kontrollvonal (C) jelenik meg a teszten.

Tennivalók: ha a tünetek indokolják, eredmény megerősítése más módszerrel.

 

Érvénytelen eredmény esetében egyetlen csík sem jelenik meg a teszten, vagy pedig csak a tesztcsík (T) látható. Okai lehetnek az elégtelen mennyiségű minta, illetve a teszteljárás nem megfelelő kivitelezése. Ebben az esetben a tesztet meg kell ismételni.

 

A teszt tárolása: A zárt teszt 2 - 30 °C között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órán belül felhasználandó. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelmeztetés: Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A jogszabályi rendelkezések értelmében, gyógyászati segédeszközt a végső felhasználó részére forgalmazni, javítani és kölcsönözni kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv engedélyével, jogszabályban foglalt feltételek szerint lehet.

Cégünk a vénymentesen kapható, vagyis TB támogatásba be nem fogadott öntesztelési felhasználási célú eszközöket a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltaknak megfelelően online rendelés utáni csomagkiszállítással házhoz vitetheti.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlási szándékának megerősítésével - megrendelés-visszaigazolás - Ön lemond a gyógyászati segédeszköz - önteszt - alkalmazásával összefüggő szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. Természetesen a teszt dobozában található magyar nyelvű használati útmutató részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázza a laikusok számára, hogyan kell a tesztet helyesen elvégezni.