Barion Pixel

KN95/FFP2 ergonomikus 3 rétegű fehér szelep nélküli maszk - 10 db - Gyermek

KN95/FFP2 ergonomikus 3/5 rétegű szelep nélküli maszk - FFP2 arcmaszk - Fehér - 3 rétegű - Gyermek KN95/FFP2 ergonomikus 3/5 rétegű szelep nélküli maszk - FFP2 arcmaszk - Fehér - 3 rétegű - Gyermek KN95/FFP2 ergonomikus 3/5 rétegű szelep nélküli maszk - FFP2 arcmaszk - Fehér - 3 rétegű - Gyermek

KN95/FFP2 ergonomikus 3/5 rétegű szelep nélküli maszk

2 400 Ft (240 Ft/db) 1 munkanapos kiszállítás

10 db KN95/FFP2 ergonomikus, 3 rétegű, fehér, szelep nélküli részecskeszűrő félálarc akár egész napos, folyamatos használatra.

Szín

Réteg

Méret

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Termékleírás

Ez a KN95/FFP2 ergonomikus, 3 rétegű, fehér, szelep nélküli részecskeszűrő félálarc egész napos védelmet nyújt a levegőben szálló szilárd és nem illékony, folyékony aeroszol részecskékkel szemben - ahogy a COVID-19 jellemzően terjed.

A hárompaneles kialakítás tökéletes illeszkedést biztosít minden arctípushoz - az urak számára egy borotválkozás után. Praktikusan összehajtható, így kis helyen, akár zsebben is elfér, mindenhova magával viheti.

A felső panel domborított fedőrétege lefelé irányítja a meleg levegőt, így csökkenti a védőszemüveg párásodásának esélyét. A középső egyenes panel beteg a beszéd szabadságát adja vissza maszkviselés közben is. A maszk dupla fém orrmerevítővel rendelkezik, hogy még pontosabban lehessen illeszteni az orrhoz.

A maszkot villámgyorsan fel lehet venni. Előkapja a zsebéből, szétnyitja a felső és alsó panelt, ráigazítja az arcára, majd ráakasztja a pántokat a fülére. A könnyen formázható, habbetétes alumínium orrcsipesz rászorítása után elmondhatja, hogy mindent megtett, hogy ne kapja el a koronavírust.

Szelep nélküli kivitelben szállítjuk két méretben, gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Technikai paraméterek:

 • Anyag: Pamut + nem szőtt anyag
 • Szelep nélküli
 • Védelmi osztálya: KN95 (FFP2)
 • Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat.
 • Szűrési fokozata: ≥ 95%
 • CE certifikáció

Használati utasítás:

 • A maszk felhelyezése előtt mossunk kezet.
 • A maszk felhelyezésekor figyeljünk, hogy az orrunkat és a szánkat is elfedje.
 • A maszk használata közben kerüljük a maszk megérintését.
 • Ajánljuk zárt, és emberekkel zsúfolt térben, orvosi rendelőben, tömegközlekedési eszközökön.
 • Egyszerhasználatos termék, nem mosható.

Termékünk ECM tanúsítvánnyal rendelkezik. Megfelel az EN 149: 2001+ A 1: 2009 szabványoknak. A maszk CE tanúsítvánnyal rendelkezik, PPE (Personal Protective Equipment).

Tárolása : Száraz helyen, szobahőmérsékleten

Vírus járvány idején akkor is használjunk arcmaszkot, ha tünetmentesek vagyunk. Mivel rengeteg betegség lappangási időben is képes fertőzni, ezért viselkedjünk úgy, mintha fertőzöttek lennénk. Legyünk óvatosak, mintha mindenki fertőzött lenne. Idős, és kisgyermekes családtagjainkkal csak maszkban találkozzunk, és erre az időszakra próbáljunk fizikai távolságot tartani egymástól.