Barion Pixel
Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Intenzív aroma (3 éves kortól) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Intenzív aroma (3 éves kortól) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Intenzív aroma (3 éves kortól) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Intenzív aroma (3 éves kortól) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Intenzív aroma (3 éves kortól) - Űrhajós

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó űrhajós tapasz intenzívebb aromával (3 éves kortól) - 60 db

1 munkanapos kiszállítás
1 990 Ft (33 Ft/db) 1 990 Ft (33 Ft/db)

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz hatékony védelmet biztosít kullancsok, szúnyogok, tetvek, legyek és hangyák ellen, akár 12 órán keresztül. Nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, 100%-ban természetes illóolajok fokozatos párologtatásával tartja távol a nemkívánatos rovarokat. A tapaszok intenzívebb aromával rendelkeznek, ezért 3 éves kortól ajánlott. Egy doboz 6 különböző mintájú, összesen 60 db matricát tartalmaz. Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában! OGYÉI regisztrált MDR termék.

Aroma intenzitás:

Minta:

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.

Biztonságos fizetés

Szállítási módok

 •  
 •  
 •  

Orvostechnikai eszköz - Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

 

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz egy olyan orvostechnikai eszköz, mely nem tartalmaz káros vegyi anyagokat és hatékony védelmet biztosít kullancsok, szúnyogok, tetvek, legyek és hangyák ellen, akár 12 órán keresztül.

A tapaszok intenzívebb aromával rendelkeznek, ezért 3 éves kortól ajánlott.

Egészségpénztári számlára is megvásárolható!

DEET-mentes termék

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó termékcsaládjának minden termékét kizárólag természetes összetevők alkotják. A DEET tartalmú rovarriasztók ismert egészség- és környezetkárosító hatásaival szemben az Elysium termékei növényi alapon készülnek és teljesen vegyszermentesek.

Rendeltetése:

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz egy olyan orvostechnikai eszköz, amely természetes illóolajok fokozatos párologtatásával tartja távol ezeket a nemkívánatos rovarokat, és nyújt hosszan tartó védelmet velük szemben, ezáltal segít az általuk terjesztett betegségek megelőzésében.

Felhasználás:

Tépje le a tasak tetejét a kikönnyítés mentén. Helyezze a tapaszt ruházatra vagy más közeli tárgyra (pl. táska, babakocsi, kiságy) és hagyja, hogy a természetes illóolajok kifejtsék jótékony hatásukat. Ne tegye közvetlenül bőrre, illetve kisgyermekek esetén csak számukra elérhetetlen helyre kerüljön! A rovarriasztó matricák használat után biztonságosan eltávolíthatóak. A fel nem használt tapaszokat gondosan csomagolja vissza a lezárható tasakba.

 

Tulajdonságai:

 • 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz
 • Kullancs, szúnyog, tetű, légy, hangya ellen
 • Vegyszermentes
 • GMO mentes
 • 12 órás védelem
 • 6 különböző mintájú, összesen 60 db tapasz
 • Állatkísérletek nélkül előállított és fejlesztett termék

Összetevők:

 • citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
 • geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
 • borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
 • levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen

Figyelmeztetés!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel, szájjal, sebbel vagy irritált bőrrel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják.

 

OGYÉI regisztrált MDR orvostechnikai eszköz (Nyilvántartási szám: HU/CA01/11579/2024)

 

Fájlnév Fájltípus Fájlméret
Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - DoC - HU.pdf application/pdf 111.223 KB Letöltés