Barion Pixel
Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Műbőr Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Műbőr Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Műbőr Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - Karkötő - Műbőr

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó műbőr karkötő

1 munkanapos kiszállítás
590 Ft (590 Ft/db) 590 Ft (590 Ft/db)

Az Elysium műbőrből készült kullancs- és szúnyogriasztó karkötője 100%-ban természetes illóolajokkal (citronella, geranium, borsmenta, levendula, citromos eukaliptusz) impregnált, így az megfelelő védelmet biztosít a kullancs-, szúnyog-, tetű-, légy-, valamint hangyacsípés ellen. A megfelelően tárolt karkötő akár 350 órán keresztül képes távol tartani a nemkívánatos rovarokat. A csomagba kerülő termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában! OGYÉI regisztrált MDR termék.

Típus:

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.

Lejárati idő: 2026-05-09

Biztonságos fizetés

Szállítási módok

 •  
 •  
 •  

Orvostechnikai eszköz - Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

 

A csomagba kerülő termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra. A vásárlási folyamat során a megjegyzés mezőben jelezheti, hogy fiús vagy lányos színt szeretne, kollégáink igyekeznek ennek megfelelően összekészíteni a csomagot. Átlátszó gyári kartonunk 10 db külön csomagolt karkötőt tartalmaz, melyben az elérhető színek közül legalább 1-1 darab megtalálható.

Az Elysium műbőrből készült kullancs- és szúnyogriasztó karkötője egy olyan orvostechnikai eszköz, mely 100%-ban természetes illóolajokkal impregnált, így az megfelelő védelmet biztosít a kullancs-, szúnyog-, tetű-, légy-, valamint hangyacsípés ellen. A megfelelően tárolt karkötő akár 15 napon keresztül képes távol tartani a nemkívánatos rovarokat.

Egészségpénztári számlára is megvásárolható!

DEET-mentes termék

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó termékcsaládjának minden termékét kizárólag természetes összetevők alkotják. A DEET tartalmú rovarriasztók ismert egészség- és környezetkárosító hatásaival szemben az Elysium termékei növényi alapon készülnek és teljesen vegyszermentesek.

Rendeltetése:

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő egy olyan orvostechnikai eszköz, amely természetes illóolajok fokozatos párologtatásával tartja távol ezeket a nemkívánatos rovarokat, és nyújt hosszan tartó védelmet velük szemben, ezáltal segít az általuk terjesztett betegségek megelőzésében.

Felhasználás:

Tépje le a tasak tetejét a kikönnyítés mentén, így a tasak visszazárható marad. Vegye ki a karkötőt és helyezze fel a csuklójára, bokájára. A tasakot őrizze meg! Használat után helyezze vissza a karkötőt a tasakba, majd zárja le. A megfelelően visszazárt karkötő hosszabb ideig őrzi meg a 100%-ban természetes illóolajok illatát.
Gondoskodjon róla, hogy a karkötő ne érintkezzen vízzel, csökkentve annak hatékonyságát!

 

Tulajdonságai:

 • 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz
 • Kullancs, szúnyog, tetű, légy, hangya ellen
 • Műbőr
 • Vegyszermentes
 • GMO mentes
 • 15 napos védelem
 • Állatkísérletek nélkül előállított és fejlesztett termék
 • Elérhető színkombinációk: piros-sötétkék, citromsárga-zöld, zöld-piros, világoskék-sötétkék, barna-piros, fehér-világoskék, fehér-fekete, világoskék-piros, rózsaszín-fekete, rózsaszín-fehér

Összetevők:

A termék PU (polyurethane) műbőrből készült, természetes olajokkal impregnálva.

 • citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
 • geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
 • borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
 • levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen

TIPP: Hosszabb vagy erősebb hatás eléréséhez fújja be karkötőjét az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó spray-vel.

Figyelmeztetés!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel, szájjal, sebekkel vagy irritált bőrrel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják. 3 éves kor alatt NEM ajánljuk, elkerülve a riasztó olaj szájba és szembe kerülését! Tárolja száraz, árnyékos, hűvös helyen.

 

OGYÉI regisztrált MDR orvostechnikai eszköz (Nyilvántartási szám: HU/CA01/11579/2024)

 

Fájlnév Fájltípus Fájlméret
Elysium kullancs- és szúnyogriasztó karkötő - DoC - HU.pdf application/pdf 111.223 KB Letöltés