Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M

Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M Alaszka - Szaunaöv - Rózsaszín szegéllyel - M

Alaszka

6 990 Ft 1 munkanapos kiszállítással

Alaszka szaunaövünk kívül kényelmes neoprén, belül speciális sharkskin anyaga fokozza a hőtermelést, és a kardio edzések hatását.

Szín

Méret

S M L
Mérettáblázat

Termékeinket selyemzsákba és logózott selyem szalaggal csomagoljuk, majd díszdobozba tesszük. Így ajándékba is tökéletes választás.

Kosárba tesz

Az Alaszka egy olyan szaunaöv, amely az extra erős tépőzárával méretre állítható, ezzel segítve a tökéletes illeszkedést.
A szaunaöv minőségi neoprén anyaga nagymértékben serkenti a hőtermelést, izzaszt, ezáltal egyrészt fogyaszt, másrészt elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből, vagyis méregtelenít is.
Az Alaszka belső, speciális anyaga a vízálló, vízlepergető, gyorsan száradó sharkskin - cápabőr -, amely az erős tépőzárral együtt gondoskodik az öv gyors, egyszerű felhelyezéséről, és arról, hogy a legintenzívebb testmozgás közbeni izzadás során se mozduljon el.
Ideális izzasztóöv méregtelenítéshez és intenzív kardió-edzések hatásfokának növeléséhez. Az Alaszka takarítás, kertészkedés vagy egyéb házimunka, fizikai munka közben is jól alkalmazható, mert melegíti a derekat, és közben segít a hőtermelésben, így fokozva a zsírégetést.
A London sportövünkkel ellentétben az Alaszka merevítéssel nem rendelkezik, így a derekat, a hátat és a hasfalat ugyan nem tartja, de belső anyaga fokozza a lokális zsírégetést, nagyon kényelmes viselet bármilyen edzéshez.
Az Alaszka szaunaövünkhöz most ajándékba adunk egy Legal Beauty mérőszalagot. Egyedi díszdobozban szállítjuk.
Császármetszés, szülés vagy friss hasi műtét után ne használja az Alaszka szaunaövet, mert nincs benne merevítés, ami tartaná a hasfalat és a hátat, azonban serkenti az izzadást és zsírégetést.

AnyagNeoprén
EgyébTépőzáras, Fehérnemű
Mérettáblázat