Barion Pixel

Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize

Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize Méretbővítő hosszított - Méretbővítő - Éjfekete - OneSize

Méretbővítő hosszított

3 990 Ft
1 munkanapos kiszállítás

Rendkívül praktikus hosszított kiegészítő, hiszen ahogy fogysz, és keskenyedik a derekad, elég, ha a bővítőt lekapcsolod, nem kell újabbat fűzőt venned.

Szín

Méret


Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2023-12-05, kedden.

Kosárba tesz

Rendkívül praktikus kiegészítő, kifejezetten elszánt fogyókúrázóknak, akik rövid idő alatt látványos eredményeket akarnak elérni.
A méretbővítő mindenkinek ajánlott, aki gyorsan nagyobb súlyfeleslegtől kívánnak megszabadulni, vagy aki pont két méret közé esik és attól tart, hogy a nagyobbat túl gyorsan kifogyná.
Szülés után is kifejezetten ajánlott, hiszen ilyenkor a has visszahúzódása miatt gyorsabban kinőné az eleinte ideális méretet.

A fűzőbővítő akkor is nagyon jól jön, ha pont nem elérhető a méreted. Rendelj egy mérettel kisebbet és a bővítővel máris pont jó lesz az alakformáló fűződ. Ráadásul ezzel megtakaríthatod egy újabb fűző árát, hiszen ahogy keskenyedik a derekad, elég, ha a bővítőt lekapcsolod és máris van egy kisebb méreted.

Melyik termékhez jó a hosszított méretbővítő?

Éjfekete színben:

  • Los Angeles hosszított - Éjfekete alakformáló fűző

Nude (testszínű) színben:

  • Párizs hosszított - Nude (testszínű) alakformáló fűző

A normál fűzőkhöz is van méretbővítő, a termékink között megtalálod.

*Méretbővítőink mellé nem jár díszdoboz

AnyagSpandex