Barion Pixel

Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M

Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M

Legal Beast FÉRFI Alaszka

6 990 Ft
1 munkanapos kiszállítás

Speciális sharkskin anyagból készült izzasztóöv férfiaknak. Kardio edzés hatását kifejezetten fokozza, serkenti a hőtermelést és ezáltal a zsírégetést.

Szín

Méret

M L
Mérettáblázat

Termékeink mellé ajándék mérőszalagot is adunk, hogy az eredményt könnyen ellenőrizhesd.

Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2024-02-22, csütörtökön.

Kosárba tesz

A Legal Beast Alaszka egy olyan szaunaöv férfiaknak, amely az extra erős tépőzárával méretre állítható, ezzel segítve a tökéletes illeszkedést.

A szaunaöv minőségi neoprén anyaga nagymértékben serkenti a hőtermelést, izzaszt, ezáltal egyrészt fogyaszt, másrészt elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből, vagyis méregtelenít is.

A Legal Beast Alaszka belső, speciális anyaga a vízálló, vízlepergető, gyorsan száradó sharkskin - cápabőr -, amely az erős tépőzárral együtt gondoskodik az öv gyors, egyszerű felhelyezéséről, és arról, hogy a legintenzívebb testmozgás közbeni izzadás során se mozduljon el.

A Legal Beast Alaszka izzasztóöv ideális méregtelenítéshez és intenzív kardio edzések hatásfokának növeléséhez. A Legal Beast Alaszka takarítás, kertészkedés, egyéb házimunka vagy fizikai munka közben is jól alkalmazható, mert melegíti a derekat, és közben segít a hőtermelésben, így fokozva a zsírégetést.

A Legal Beast London sportövünkkel ellentétben a Legal Beast Alaszka merevítéssel nem rendelkezik, így a derekat, a hátat és a hasfalat ugyan nem tartja, de belső anyaga fokozza a lokális zsírégetést, nagyon kényelmes viselet bármilyen edzéshez.

A Legal Beast Alaszka szaunaövünkhöz most ajándékba adunk egy Legal Beauty mérőszalagot.

Friss hasi műtét után ne használja a Legal Beast Alaszka szaunaövet, mert nincs benne merevítés, ami tartaná a hasfalat és a hátat, azonban serkenti az izzadást és zsírégetést.

AnyagNeoprén
EgyébTépőzáras, Fehérnemű
Mérettáblázat