Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M

Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M Legal Beast FÉRFI Alaszka - Szaunaöv - Fantomfekete - M

Legal Beast FÉRFI Alaszka

6 990 Ft 1 munkanapos kiszállítással

Speciális sharkskin anyagból készült izzasztóöv férfiaknak. Kardio edzés hatását kifejezetten fokozza, serkenti a hőtermelést és ezáltal a zsírégetést.

Szín

Méret

M L
Mérettáblázat

Termékeinket selyemzsákba és logózott selyem szalaggal csomagoljuk, majd díszdobozba tesszük. Így ajándékba is tökéletes választás.

Kosárba tesz

A Legal Beast Alaszka egy olyan igényes férfiaknak készült szaunaöv, amely az extra erős tépőzárával méretre állítható, ezzel segítve a tökéletes illeszkedést.
A szaunaöv minőségi neoprén anyaga nagymértékben serkenti a hőtermelést, izzaszt, ezáltal egyrészt fogyaszt, másrészt elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből, vagyis méregtelenít is.
A Legal Beast Alaszka belső, speciális anyaga a vízálló, vízlepergető, gyorsan száradó sharkskin - cápabőr -, amely az erős tépőzárral együtt gondoskodik az öv gyors, egyszerű felhelyezéséről, és arról, hogy a legintenzívebb testmozgás közbeni izzadás során se mozduljon el.
A Legal Beast Alaszka izzasztóöv ideális méregtelenítéshez és intenzív kardió-edzések hatásfokának növeléséhez. A Legal Beast Alaszka takarítás, kertészkedés, egyéb házimunka vagy fizikai munka közben is jól alkalmazható, mert melegíti a derekat, és közben segít a hőtermelésben, így fokozva a zsírégetést.
A Legal Beast London sportövünkkel ellentétben a Legal Beast Alaszka merevítéssel nem rendelkezik, így a derekat, a hátat és a hasfalat ugyan nem tartja, de belső anyaga fokozza a lokális zsírégetést, nagyon kényelmes viselet bármilyen edzéshez.
A Legal Beast Alaszka szaunaövünkhöz most ajándékba adunk egy Legal Beauty mérőszalagot. Egyedi díszdobozban szállítjuk.
Friss hasi műtét után ne használja a Legal Beast Alaszka szaunaövet, mert nincs benne merevítés, ami tartaná a hasfalat és a hátat, azonban serkenti az izzadást és zsírégetést.

AnyagNeoprén
EgyébTépőzáras, Fehérnemű
Mérettáblázat