Barion Pixel
FaStep SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) - 2023-12-31 FaStep SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) - 2023-12-31 FaStep SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) - 2023-12-31

FaStep COVID-19 Ag egylépéses orrlyukas automata tollteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (orrlyuk) - Lejárati idő: 2023-12-31

Raktáron, 1 munkanapos kiszállítás
990 Ft (990 Ft/db) 990 Ft (990 Ft/db)

A FaStep COVID-19 antigén orrlyukas automata tollteszt öntesztelési felhasználási célra készült. Ez az egyedi kinézetű gyorsteszt orrlyukból vett mintából dolgozik szinte teljesen automata módon. A teszt a SARS-CoV-2 vírus antigénjét mutatja ki a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során. A teszt azt fogja megerősíteni, hogy az alany a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést.

Mennyiség: 1 db

Teszt típusa: Antigén (Ag)

Lejárati idő: 2023-12-31

Rendeld meg most és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2024-06-18, kedden.

Kosárba tesz

Biztonságos fizetés

Szállítási módok

 •  
 •  
 •  

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A tesztet bárki használhatja, hiszen közreműködésük az orrlyukból vett mintavételre, és a teszteredmény értelmezésére terjed ki, ezen kívül ugyanis a készülék valóban teljesen automata.

Nem kell a pufferoldatot átönteni sehova, minden nagyon kézreálló és magától értetődő ennél kompakt tesztnél. Egyszerűségénél és gyorsaságánál fogva egyáltalán nem kizárt, hogy ez az automata tollteszt lesz az emberek egyik kedvenc COVID-19 tesztje.

A FaStep COVID-19 antigén orrlyukas automata tollönteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírus antigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerülhet a COVID-19 gyanúja. A betegség 5-7. napja után levett minták nagyobb valószínűséggel lesznek negatívok.

 

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5-7. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért ez az automata antigén önteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Legfontosabb előnyei

 • akinek fontos a design, annak minden bizonnyal nagyon fog tetszeni ez az automata tollteszt!
 • az orrlyukból vett mintavétel a többi antigéntesztes eljárásnál kényelmesebb
 • olcsóbb, mint a PCR teszt
 • hatóságilag is elfogadott tesztelési módszer
 • bárki letesztelheti magát, hiszen használatához nincs szükség üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • a tesztet bárhol el lehet végezni, akár otthon, a napaliban is
 • a teszthez nincs szükség semmilyen berendezésre, sem további eszközökre
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

 

Termékinformációk

 • A teszt használata teljesen biztonságos.
 • A termék kifejezetten öntesztelésre, otthoni felhasználásra készült.
 • A pufferfolyadékot nem kell sehova sem átönteni, bekeverni, a mintavétel után minden megy automatikusan a maga útján.

A termék megnevezése: FaStep COVID-19 antigén orrlyukas automata tollteszt otthoni felhasználásra

A termék gyártójának neve, címe:

 • Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
 • Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China

A készlet tartalma:

 • Automata tollteszt
 • Használati utasítás
 • Hulladékgyűjtő tasak
 • Szárítószer

 

Tesztelés menete:

1. Legalább 20 másodpercen keresztül szappanos vízzel mosson kezet, vagy használjon kézfertőtlenítőt.
2. Vegye ki a tesztkészüléket a csomagolásából. Az a legjobb, ha felbontás után 1 órán belül el is végzi a tesztet.
3. Húzza le a teszteszközt az extrakciós csőről.
4. Vegye le róla a védősapkát.
5. Óvatosan dugja be a mintagyűjtőt az orrlyukába addig, amíg ellenállásba nem ütközik (kb. 1-2 cm mélyre az orrüregbe).
6. Nyomja hozzá a mintagyűjtőt az orrüreg falához és közben forgassa meg ötször, majd vegye ki azt onnan. Ismételje meg a mintavételi eljárást a másik orrlyukban is, hogy mindkét orrüregből elegendő minta álljon rendelkezésre.


Megjegyzés
:

 1. Fontos, hogy minél több váladékot nyerjen.
 2. Ez kissé kellemetlen érzés lehet. Ne vezesse mélyebbre az eszközt, ha erős ellenállást érez. A 2-15 év közötti gyermekeket két felnőtt jelenlétében kell tesztelni.

7. Nyomja bele a teszteszközt függőlegesen az extrakciós csőbe, amíg a gyűjtőcső felső széle el nem
éri a tartógyűrű tetejét.

8. Olvassa le az eredményt 15 perc elteltével.

9. A tesztelés befejeztével tegye az elhasznált tesztet a hulladékgyűjtő tasakba.

 

Fontos!

Amikor a teszteszközt függőlegesen beleteszi az extrakciós csőbe, akkor a cső felső szélének el kell érnie a tartógyűrű tetejét.

 

 

Az eredmény értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg a membránon. Az egyik a kontroll régióban (C), a másik a teszt régióban (T).

A szín intenzitása a teszt régióban (T) változhat, azonban annak bármely árnyalatát pozitív eredménynek kell tekinteni. Vegye figyelembe, hogy ez csak kvalitatív teszt, amely a mintában lévő víruskoncentrációt nem méri. Ha pozitív eredményt kap, akkor az egy esetleges SARS-CoV-2 fertőzésre utal. A pozitív eredmény azt is jelenti, hogy fennáll a veszélye mások megfertőzésének.


NEGATÍV: Csak egy színes csík jelenik meg, a kontroll régióban (C)
, és a teszt régióban (T) nem jelenik meg látható színes csík.

A negatív eredmények nem zárják ki teljesen a SARS-CoV-2 fertőzést. Kérjük, továbbra is tartsa be a másokkal való érintkezésre és a védekezési intézkedésekre vonatkozó szabályokat. A fertőzés akkor is fennállhat, ha a teszt negatív. Gyanú esetén 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel a koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden fázisában.

ÉRVÉNYTELEN: A kontrollcsík nem jelenik meg. Minden olyan teszteredményt, amely a megadott leolvasási időben nem hozott létre kontrollcsíkot, el kell vetni. Kérjük, nézze át a teszteljárást, és ismételje meg azt egy új tesztkészlettel.

Az elégtelen mintamennyiség, a nem kellően betartott tesztelési eljárás, vagy a lejárt teszt a legvalószínűbb okai a kontrollsáv elmaradásának.

 

Megjegyzés:

A színintenzitás a vizsgálati tartományban (T) a mintában lévő analitok koncentrációjától függően változhat. Vegye figyelembe, hogy ez egy kvalitatív teszt, és nem képes meghatározni a mintában lévő analitok mennyiségi koncentrációját.

A teszt tárolása:

A zárt teszt 2 - 30 °C között, száraz, közvetlen napfénytől és fagytól védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órán belül felhasználandó. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelem!

Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A jogszabályi rendelkezések értelmében, gyógyászati segédeszközt a végső felhasználó részére forgalmazni, javítani és kölcsönözni kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv engedélyével, jogszabályban foglalt feltételek szerint lehet.

Cégünk a vénymentesen kapható, vagyis TB támogatásba be nem fogadott öntesztelési felhasználási célú eszközöket a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltaknak megfelelően online rendelés utáni csomagkiszállítással házhoz vitetheti.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlási szándékának megerősítésével - megrendelés-visszaigazolás - Ön lemond a gyógyászati segédeszköz - önteszt - alkalmazásával összefüggő szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. Természetesen a teszt dobozában található magyar nyelvű használati útmutató részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázza a laikusok számára, hogyan kell a tesztet helyesen elvégezni.