Barion Pixel
Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Fekete Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Fekete Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Fekete

Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Fekete

1 munkanapos kiszállítás
790 Ft (790 Ft/db) 790 Ft (790 Ft/db)

Az Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó hajgumi 4-féle, 100%-ban természetes illóolaj (citronella, geranium, borsmenta, levendula) illatával akár 30 napig is képes távol tartani a nemkívánatos rovarokat. Szatén anyaga kellemes viseletet biztosít. Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában! OGYÉI regisztrált MDR termék.

Szín:

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.

Biztonságos fizetés

Szállítási módok

 •  
 •  
 •  

Orvostechnikai eszköz - Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

 

Az Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó hajgumi egy olyan orvostechnikai eszköz, mely 4-féle, 100%-ban természetes illóolaj (citronella, geranium, borsmenta, levendula) illatával akár 30 napig is képes távol tartani az említett vérszívókat. Szatén anyaga kellemes viseletet biztosít.

Egészségpénztári számlára is megvásárolható!

DEET-mentes termék

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó termékcsaládjának minden termékét kizárólag természetes összetevők alkotják. A DEET tartalmú rovarriasztók ismert egészség- és környezetkárosító hatásaival szemben az Elysium termékei növényi alapon készülnek és teljesen vegyszermentesek.

Rendeltetése:

Az Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó hajgumi egy olyan orvostechnikai eszköz, amely természetes illóolajok fokozatos párologtatásával tartja távol ezeket a nemkívánatos rovarokat, és nyújt hosszan tartó védelmet velük szemben, ezáltal segít az általuk terjesztett betegségek megelőzésében.

Felhasználás:

Óvatosan tépje le a tasak tetején található kártyát, így a tasak visszazárható marad. Vegye ki a hajgumit és fogja vele össze a haját. A tasakot őrizze meg! Használat után helyezze vissza a hajgumit a tasakba, majd zárja le. A megfelelően visszazárt hajgumi hosszabb ideig őrzi meg a 100%-ban természetes illóolajok illatát.
Gondoskodjon róla, hogy a hajgumi ne érintkezzen vízzel, csökkentve annak hatékonyságát!

 

Tulajdonságai:

 • 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz
 • Kullancs, szúnyog, tetű, légy, hangya ellen
 • Szatén
 • Vegyszermentes
 • GMO mentes
 • 30 napos védelem
 • Állatkísérletek nélkül előállított és fejlesztett termék

Összetevők:

A termék szaténból készült természetes olajokkal impregnálva.

 • citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
 • geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
 • borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
 • levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen

Figyelmeztetés!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel, szájjal, sebekkel vagy irritált bőrrel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják. 3 éves kor alatt NEM ajánljuk, elkerülve a riasztó olaj szájba és szembe kerülését! Tárolja száraz, árnyékos, hűvös helyen.

 

OGYÉI regisztrált MDR orvostechnikai eszköz (Nyilvántartási szám: HU/CA01/11579/2024)

 

Fájlnév Fájltípus Fájlméret
Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - DoC - HU.pdf application/pdf 111.223 KB Letöltés