Barion Pixel
Deepblue COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2024-07-17 Deepblue COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2024-07-17 Deepblue COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2024-07-17 Deepblue COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2024-07-17 Deepblue COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2024-07-17 Deepblue COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2024-07-17

Deepblue COVID-19 antigén nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (nyálból - pálcikás) - Lejárati idő: 2024-07-17

Raktáron, 1 munkanapos kiszállítás
790 Ft (790 Ft/db) 790 Ft (790 Ft/db)

A Deepblue COVID-19 antigén önteszt gyerekek és felnőttek otthoni, kínzás- és fájdalommentes teszteléséhez lett kifejlesztve! A mintavételhez használt eszköz egy pálcás nedvszívó tampon, amiben a nyál összegyűlik. A Deepblue öntesztje ebből mutatja ki a SARS CoV-2 vírus jelenlétét - antigénjét - a szervezetben a koronavírus-fertőzés első hét napján. Az eredmény azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést.

Mennyiség: 1 db

Teszt típusa: Antigén (Ag) Nyál

Lejárati idő: 2024-07-17

Rendeld meg most és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2024-06-18, kedden.

Lejárati idő: 2024-07-17

Kosárba tesz

Biztonságos fizetés

Szállítási módok

 •  
 •  
 •  

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

 

A termék egy otthoni felhasználási célra szánt, rendkívül kényelmesen és gyorsan - mindössze 15 perc alatt - elvégezhető antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel egy pálcikára rögzített tamponnal történik. A teszteljárás nem csak, hogy fájdalommentes, hanem kifejezetten kényelmes és méltóságteljes.

A Deepblue pálcikás nyáltesztjével az ember teljesen megszabadul a korábbi kényelmetlenségektől, hiszen nem fognak mélyen az orrában turkálni; öklendezni sem fog attól, amikor egész a nyelőcsőig benyúlnak a mintavevő pálcával; sem feszengeni, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy tölcsérbe.

Bármilyen nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de az ébredés után, vagy szájöblítés, evés, ivás, dohányzás előtt levett nyálminta a legjobb. A tesztelés végtelenül egyszerű. A pálcikát szájba kell venni, majd óvatosan a száj belsejében egy kicsit tamponálni, és utána hagyni, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba.

A nyálmintával átitatott tampont bele kell tenni az extrakciós reagenssel előre feltöltött csőbe. Némi kevergetés, áztatás és a folyadék kipréselése után a cseppentő segítségével 2 cseppet adunk a tesztkazetta megfelelő nyílásába. Ezután már nincs más dolgunk, minthogy figyeljük, amint egy sötét sáv szépen végigvonul a kazetta közepén található kémlelőnyílásban. Mintegy 15 perc várakozási idő után le is olvashatjuk az eredményt.

Ennél kíméletesebb COVID-19 tesztelés talán nincs is. Ezért a tesztért a gyerekek, felnőttek egyaránt nagyon hálásak lesznek.

 

Deepblue COVID-19 antigén pálcikás, otthoni nyálgyorsteszt alapinformációk

Az antigénteszt onnan kapta a nevét, hogy a vírus egy részét - fehérjéjét -, antigénjét mutatja ki. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

 

FONTOS!

Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen leginkább kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén nyálgyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményt.

 

A Deepblue pálcikás, szopogatós antigén otthoni nyálteszt legfontosabb előnyei:

 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek teszteléséhez
 • tesztelés egy lépésben
 • végtelenül egyszerű, otthon is elvégezhető tesztelési eljárás
 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt
 • pácienskímélő: fájdalommentes, kényelmes és méltóságteljes tesztelési eljárás
 • bárki, bárhol elvégezheti a tesztet, akár otthon, a nappaliban, a TV előtt ülve
 • nincs szükség üzemorvos vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • az eredmény 15 perc elteltével leolvasható

 

Termékinformációk:

 • Fájdalomtól, öklendezéstől, mindenféle kellemetlenségtől és kényelmetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
 • Egylépéses teszt.
 • A termék idősek és laikusok által is biztonságosan felhasználható.
 • Öntesztelésre és otthoni használatra engedélyezett.

Termék megnevezése: Deepblue COVID-19 antigén nyálgyorsteszt készlet otthoni öntesztelésre, egylépéses teszt

Termék gyártójának neve, címe:

 • ANHUI DEEPBLUE MEDICAL TECHNOLOGY CO., LTD.
 • 4th Floor,D 1# Zone, Pearl Industrial Park, 106 Innovation Avenue, High Tech Development Zone, 230088 Hefei, Anhui, Kína

A csomag tartalma:

 • Teszt
 • Antigén extrakciós cső az extrakciós reagenssel
 • Sterilizált tamponpálca
 • Útmutató
 • Hulladékgyűjtő tasak

 

A tesztelés menete

A tesztelés előtt hagyja, hogy a tesztkazetta, az extrakciós reagens és a nyálminta szobahőmérsékletűre (15 ~ 30 ℃) egyenlítődjön ki. Kérjük, hogy a teszt teljes idejére tartsa a hőmérsékletet 15 ~ 30 ℃ és a páratartalmat 20-80% között.

 

1, Bontsa ki a tasakot, és vegye ki a tesztet, amit egy órán belül fel kell használni. Ismerje fel az eredményjelző ablakot, ill. a mintabeöntő nyílását (S).
2, Finoman távolítsa el az alufóliát.
3, Nyomja be a dobozon az előperforált kört, hogy egy lyukat kapjon rajta, majd állítsa bele az extrakciós csövet a nyílásba.
4, Vegye ki a csomagolásából a sterilizált tamponpálcát.
5, Tegye a sterilizált tamponpálca puha hegyét a szájába, aktívan tamponálja a szája belsejét és a nyelvét a nyálminta összegyűjtéséhez kb. 30-60 másodpercig, amíg a puha hegy megtelik nyállal.
6, Tegye a tamponmintát az extrakciós csőbe, forgassa benne kb. 10 másodpercig, és nyomja a tampon fejét háromszor a cső falához, hogy a benne lévő antigén kiváljon.
7, Nyomja bele erősen a csepegetetőt a csőbe.
8, Az extrakciós csövet függőlegesen tartva adjon két cseppet a nyálmintából a mintabeöntő nyílásba (S). Indítsa el a stoppert.
9, 15 perc elteltével olvassa le az eredményt. 30 perc múlva már ne olvassa le azt.
10, Kérjük, az összes felhasznált anyagot tegye a mellékelt hulladékgyűjtő tasakba. A tesztkészletet a normál háztartási hulladékkal együtt ártalmatlaníthatja a vonatkozó helyi előírásoknak megfelelően.

 

Eredmények értelmezése:

Pozitív: ha mind a kontrollvonal (C), mind a tesztvonal (T) megjelenik, az azt jelzi, hogy kimutatható a SARS-CoV-2 antigén, és az eredmény pozitív.

Ha a teszteredmény pozitív:

 • Jelenleg fennáll a COVID-19 fertőzés gyanúja.
 • Azonnal forduljon orvoshoz vagy a helyi egészségügyi szolgáltatóhoz.
 • Tartsa be a helyi előírásokat, vonuljon önkéntes karanténba, és jelentse a helyi előírásoknak megfelelően.
 • A megerősítéshez végezzen PCR-vizsgálatot.

Figyelem! Nem számít, hogy a színes sáv mennyire halvány a tesztzónában (T), az eredményt pozitívnak kell tekinteni.

 

Negatív: ha csak egy kontrollvonal (C) van, és a tesztvonal (T) színtelen, az azt jelzi, hogy nem kimutatható a SARS-CoV-2 antigén, és az eredmény negatív.

Ha a teszteredmény negatív: továbbra is tartsa be a kontaktusokra és a védőintézkedésekre vonatkozó összes vonatkozó szabályt. Még ha a teszt negatív is, akkor is fennállhat a fertőzés. Kétség esetén 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel a koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden szakaszában.

 

Ha a kontrollvonal (C) nem figyelhető meg, a teszt érvénytelen függetlenül attól, hogy a tesztvonal (T) látható-e vagy sem. Új tesztet kell végezni egy új vizsgálati eszközzel.

Ha a teszt eredménye érvénytelen, azt a hibás tesztelési eljárás okozhatja. Kérjük, ismételje meg a tesztet.
Ha a teszteredmény továbbra is érvénytelen, kérjük, forduljon orvosához, vagy a COVID-19 tesztközponthoz.

 

A teszt tárolása:

Tárolja 4 ℃ ~ 30 ℃ között. 24 hónapig eláll. Az alufólia tasak felbontása után a tesztkészüléket a lehető leghamarabb: egy órán belül fel kell használni (15 ~ 30 ℃, páratartalom ≤80% mellett)

 

Figyelmeztetés: Ez az otthoni, öntesztelési felhasználási célra szánt antigén gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A jogszabályi rendelkezések értelmében, gyógyászati segédeszközt a végső felhasználó részére forgalmazni, javítani és kölcsönözni kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv engedélyével, jogszabályban foglalt feltételek szerint lehet.

Cégünk a vénymentesen kapható, vagyis TB támogatásba be nem fogadott öntesztelési felhasználási célú eszközöket a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltaknak megfelelően online rendelés utáni csomagkiszállítással házhoz vitetheti.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlási szándékának megerősítésével - megrendelés-visszaigazolás - Ön lemond a gyógyászati segédeszköz - önteszt - alkalmazásával összefüggő szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. Természetesen a teszt dobozában található magyar nyelvű használati útmutató részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázza a laikusok számára, hogyan kell a tesztet helyesen elvégezni.