Barion Pixel
AmonMed COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2023-10-28 AmonMed COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2023-10-28 AmonMed COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2023-10-28 AmonMed COVID-19 Ag nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyál - 2023-10-28

AmonMed COVID-19 antigén nyálteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (nyálból - pálcikás) - Lejárati idő: 2023-10-28

1 munkanapos kiszállítás
990 Ft (990 Ft/db) 990 Ft (990 Ft/db)

Az AmonMed COVID-19 antigén önteszt gyerekek és felnőttek otthoni, kínzás- és fájdalommentes teszteléséhez lett kifejlesztve! A mintavételhez használt eszköz egy pálcikás nedvszívó tampon, amelyben a nyál összegyűlik. Az AmonMed öntesztje ebből mutatja ki a SARS CoV-2 vírus jelenlétét - antigénjét - a szervezetben a koronavírus-fertőzés első hét napján. Az eredmény azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést.

Mennyiség: 1 db

Teszt típusa:

Lejárati idő:

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.

Lejárati idő: 2023-06-06

Biztonságos fizetés

Szállítási módok

 •  
 •  
 •  

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A termék egy otthoni felhasználási célra szánt, rendkívül kényelmesen és gyorsan - mindössze 15 perc alatt - elvégezhető antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel egy pálcikára rögzített tamponnal történik. A teszteljárás nem csak, hogy fájdalommentes, hanem kifejezetten kényelmes és méltóságteljes.

Az AmonMed pálcikás nyáltesztjével az ember teljesen megszabadul a korábbi kényelmetlenségektől, hiszen nem fognak mélyen az orrában turkálni; öklendezni sem fog attól, amikor egész a nyelőcsőig benyúlnak a mintavevő pálcával; sem feszengeni, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy pohárba.

Bármilyen nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de az ébredés után, vagy szájöblítés, evés, ivás, dohányzás előtt levett nyálminta a legjobb. A tesztelés végtelenül egyszerű. A pálcikát szájba kell venni, majd az őrlőfogakkal a nedvszívó tamponos végére óvatosan rá kell harapni, és utána hagyni, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba.

A nyálmintával átitatott tampont bele kell tenni az előzetesen pufferoldattal feltöltött csőbe. Némi kevergetés, áztatás és a folyadék kipréselése után a cseppentő segítségével 2 cseppet adunk a tesztkazetta megfelelő nyílásába. Ezután már nincs más dolgunk, minthogy figyeljük, amint egy sötét sáv szépen végigvonul a kazetta közepén található kémlelőnyílásban. Mintegy 15 perc várakozási idő után le is olvashatjuk az eredményt.

Ennél kíméletesebb COVID-19 tesztelés talán nincs is. Ezért a tesztért nem csak a gyerekek, de a felnőttek is nagyon hálásak lesznek.

 

Általános információk

AmonMed COVID-19 antigén pálcikás, otthoni nyálgyorsteszt alapinformációk

Az antigénteszt onnan kapta a nevét, hogy a vírus egy részét - fehérjéjét -, antigénjét mutatja ki. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

FONTOS!
Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen leginkább kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén nyálgyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményt.

Az AmonMed pálcikás-szopogatós antigén otthoni nyálteszt legfontosabb előnyei:

 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek teszteléséhez
 • tesztelés egy lépésben
 • végtelenül egyszerű, otthon is elvégezhető tesztelési eljárás
 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt
 • pácienskímélő: fájdalommentes, kényelmes és méltóságteljes tesztelési eljárás
 • bárki, bárhol elvégezheti a tesztet, akár otthon, a nappaliban, a TV előtt ülve
 • nincs szükség üzemorvos vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • az eredmény 15 perc elteltével leolvasható

Termékinformációk

 • Fájdalomtól, öklendezéstől, mindenféle kellemetlenségtől és kényelmetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
 • Egylépéses teszt.
 • A termék idősek és laikusok által is biztonságosan felhasználható.
 • Öntesztelésre és otthoni használatra engedélyezett.

Termék megnevezése: AmonMed COVID-19 antigén nyálgyorsteszt készlet otthoni öntesztelésre, egylépéses teszt

Termék gyártójának neve, címe:

 • Xiamen AmonMed Biotechnology Co., Ltd.
 • Unit 503, 120 Xinyuan Road, Haicang District, Xiamen, Fujian, China

A csomag tartalma:

 • Tesztkazetta
 • Extrakciós oldat
 • Nyálgyűjtő tamponpálca
 • Extrakciós cső cseppentővel
 • Használati útmutató
 • Csőtartó (doboz)

A tesztelés menete

1, A használati útmutató figyelmes végigolvasása után készítse elő a csőtartó helyét a dobozon.

2, Vegye elő az extrakciós oldatot tartalmazó fiolát, és kupakjával felfelé forgassa el azt, majd törje le.

Figyelem! Óvatosan bontsa ki a fiolát, a szemétől és az arcától távolabb tartva. Ügyeljen annak éles peremére. Ne öntse mellé a folyadékot.

3, Öntse - nyomja - az összes oldatot az fiolából az extrakciós csőbe úgy, hogy nem érinti azt a csőhöz.
4, Keresse meg zárt csomagolásában a mintagyűjtő pálca szövetből készült, puha végét. Húzza le a mintagyűjtő pálca csomagolását, és a szennyeződések felhordásának elkerülése érdekében óvatosan vegye ki onnan úgy, hogy közben nem ér a pálca tamponos végéhez.

5, A mintavételt megelőző 30 percben ne egyen vagy igyon semmit (rágógumi, folyadék, stb.), és ne is dohányozzon.

A mintagyűjtőt a pálcájánal megfogva, helyezze annak tamponos végét a felső és alsó őrlőfogak közé, majd óvatosan harapjon rá a tamponra legalább 10 másodpercig. Közben csukja be a száját, majd hagyja, hogy a nyál teljesen beszívódjon a szájüreg mélyebb részeiből is a tamponba. Ha ez megtörtént, óvatosan vegye ki a mintavevő pálcát a szájából.

Megjegyzés: Hamis negatív eredmény fordulhat elő, ha a nyálmintagyűjtés nem megfelelő.

6, A nyálminta feldolgozásához helyezze a pálca tamponált végét az extrakciós csőbe. Min. ötször forgassa meg azt a pufferoldatban. Hagyja a pálcát 1 percig állni az extrakciós folyadékban, majd ujjaival nyomja össze az extrakciós csövet, és amennyire lehetséges, préselje ki az oldatot a mintavevő pálcából. A tesztpálca ezután a normál háztartási hulladékkal együtt kidobható a vonatkozó helyi előírások figyelembevételével.
7, Szorosan illessze rá a csepegtető kupakot a extrakciós csőre.
8, Nyissa fel a fóliatasakot, és vegye ki a tesztkazettát, majd tegye a tesztet egy vízszintes felületre.
9, Cseppentsen 2 csepp vizsgálati mintát a kazetta megfelelő nyílásába, és indítsa el a stoppert.
10, Olvassa le az eredményt 15-20 percen belül. A 20 perc utáni eredmény már nem biztos, hogy pontos.
11, Tegye a felhasznált tesztkazettát, a pufferoldatot és a mintavevő pálcát egy műanyag tasakba és zárja le azt. A tesztkészlet a normál háztartási hulladékkal együtt kidobható a vonatkozó helyi előírások figyelembevételével.
12, Mossa meg, vagy fertőtlenítse a kezét.

 

Az eredmények értelmezése

Pozitív:
Ha 15-20 percen belül két színes sáv jelenik meg: egy színes sáv a kontrollzónában (C) és egy másik a tesztzónában (T), akkor a teszteredmény pozitív.
Figyelem! Nem számít, hogy a színes sáv mennyire halvány a tesztzónában (T), az eredményt pozitívnak kell tekinteni.
Negatív:
Ha a kontrollzónában (C) egy színes sáv jelenik meg és a tesztzónában (T) 15-20 percen belül sem jelenik meg a színes sáv, a teszteredmény negatív.
Érvénytelen:
Ha 15-20 perc után sem jelenik meg színes vonal a kontrollterületen (C), akkor a teszt érvénytelen. Ismételje meg az eljárást egy új teszttel.

 

A teszt tárolása

 • A tesztkészletet 2-30 ℃-on kell tárolni, eltarthatósági ideje 18 hónap.
 • Mind a tesztkazettát, mind az extrakciós oldatot a felbontást követő 1 órán belül, szobahőmérsékleten ajánlott felhasználni.

Figyelmeztetés: Ez az otthoni, öntesztelési felhasználási célra szánt antigén gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.FONTOS!

A jogszabályi rendelkezések értelmében, gyógyászati segédeszközt a végső felhasználó részére forgalmazni, javítani és kölcsönözni kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv engedélyével, jogszabályban foglalt feltételek szerint lehet.

Cégünk a vénymentesen kapható, vagyis TB támogatásba be nem fogadott öntesztelési felhasználási célú eszközöket a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltaknak megfelelően online rendelés utáni csomagkiszállítással házhoz vitetheti.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlási szándékának megerősítésével - megrendelés-visszaigazolás - Ön lemond a gyógyászati segédeszköz - önteszt - alkalmazásával összefüggő szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. Természetesen a teszt dobozában található magyar nyelvű használati útmutató részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázza a laikusok számára, hogyan kell a tesztet helyesen elvégezni.