Legal Beast FÉRFI Sport csomag #2

Legal Beast FÉRFI Sport csomag #2

12 990 Ft 1 munkanapos kiszállítással

A Sport csomag #2 tartalmaz:

  • 1 db Legal Beast FÉRFI sportkesztyűt a kiválasztott méretben
  • 1 db Legal Beast FÉRFI sportövet a kiválasztott méretben
  • 1 db Legal Beast mérőszalagot
  • 1 db Legal Beast selyemzsákot
  • 1 db díszdobozt


A Legal Beast Berlin tripla derékpántos sportövünk finom anyaga kényelmes viseletet biztosít, ugyanakkor hőtermelő tulajdonsága révén izzaszt, így segíti elő a zsírégetést és méregtelenítést.

A hátrészen 4 db műanyag merevítő gondoskodik az ideális testtartásról, és a derék tehermentesítéséről sportolás közben, vagy bármilyen fizikai munka végzésekor.

A Legal Beast Berlin sportövünk kapcsok helyett tépőzárral rögzíthető, így gyorsítja meg a fel- és levételt. A tripla derékszűkítő pánt erős tépőzára még jobban tart, és még inkább elkerülhetők a kisebb sérülések akár a hétköznapokban vagy az edzés ideje alatt.

A Legal Beast London sportövvel szemben a Legal Beast Berlin derékszorítója nem kettő, hanem három pánttal rendelkezik, amelyek az öv teljes szélességét átérik, ezért a Legal Beast Berlin designja még egyedibb, és tartása még stabilabb.

A Legal Beast Berlin sportövünket selyemzsákba csomagoljuk, amihez most ajándékba adunk egy Legal Beast mérőszalagot. Egyedi díszdobozban szállítjuk.

Friss hasi műtét után vegyél a sportöv alá trikót vagy pólót, ill. kérd ki orvosod tanácsát.

Minden termékünk egyedi díszcsomagolásban érkezik, és 15:00-ig leadott rendeléseket garantáltan a következő munkanapon kiszállítjuk Magyarország területén.

Rendeld meg most és szerdán már ki is szállítjuk neked.

Most minden öv, mellény és fűző mellé limitált kiadású piros díszdobozt is választhatsz. Kattints a 'Díszcsomagolás' gombra, és nézd meg most, hogy neked melyik tetszik, majd a vásárlási folyamat során jelezd azt nekünk is.

Válassz verziót

Legal Beast FÉRFI sportkesztyű - Fantomfekete - S
Legal Beast FÉRFI sportkesztyű - Fantomfekete - S
3 990 Ft

Szín

Méret

S M L XL
Legal Beast FÉRFI Berlin - Fantomfekete - M
Legal Beast FÉRFI Berlin - Fantomfekete - M
10 990 Ft

Szín

Méret

S M L XL XXL
 
Kapcsolódó csomagok