Barion Pixel

LansionBio COVID-19 antigén, nyalókás, egylépéses gyorsteszt – 1 db tesztkészlet (nyálból - nyalókás) - Lejárati idő: 2023-12-21

LansionBio COVID-19 gyorsteszt - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyalókás - 2023-12-21 LansionBio COVID-19 gyorsteszt - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyalókás - 2023-12-21 LansionBio COVID-19 gyorsteszt - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyalókás - 2023-12-21 LansionBio COVID-19 gyorsteszt - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyalókás - 2023-12-21 LansionBio COVID-19 gyorsteszt - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyalókás - 2023-12-21 LansionBio COVID-19 gyorsteszt - 1 db tesztkészlet - SARS-CoV-2 teszt lejárati idővel - 1 db - Antigén (Ag) Nyalókás - 2023-12-21

LansionBio COVID-19 gyorsteszt - 1 db tesztkészlet

1 290 Ft (1 290 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítás

A LansionBio COVID-19 antigén nyalókás gyorsteszt gyerekek és felnőttek otthoni fájdalommentes tesztelésére lett kifejlesztve! A mintavételhez használt eszköz gyakorlatilag egy nyalóka, ami magába szívja a nyálat. A LansionBio öntesztje ebből mutatja ki a SARS CoV-2 vírus antigénjét a szervezetben a koronavírus-fertőzés első hét napján. Az eredmény azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést.

Mennyiség

Teszt típusa

Lejárati idő


Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2023-12-04, hétfőn.

Lejárati idő: 2023-12-21

Kosárba tesz

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A termék egy otthon is elvégezhető, nyalókás antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel és a tesztelés nagyon egyszerű, és gyors, mindössze 15 perc alatt megcsinálható. A teszt egylépéses, nincs szükség hozzá pufferoldatra. A teszteljárás nem csak, hogy fájdalommentes, hanem kifejezetten kényelmes és méltóságteljes.

A nyalókás teszttel az ember megszabadulhat a korábbi kellemetlenségektől, hiszen nem fognak mélyen az orrában turkálni; öklendezni sem fog attól, amikor egész a nyelőcsőig benyúlnak a mintavevő pálcával; sem feszengeni, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy tölcsérbe.

A tesztelés végtelenül egyszerű. Bármely időpontban levett nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de a reggeli a legjobb. Tesztelés előtt legalább fél órával már sem enni, sem inni, sem dohányozni nem szabad. Az eszköz kupakját levéve szabaddá válik a nedvszívó nyelvecske, amit a szájba, a nyelv alá kell tenni. Ezt követően a nyalókát kissé felfelé tartva hagyni kell, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba. Mintegy 2-3 perc elteltével az eszköz ablakában látható, kék színű kontrollvonal (C) megjelenése jelzi a kellő mennyiségű nyál felszívódását, miután ki lehet azt venni a szájból. A kupak visszahelyezése után csak tegye a tesztet egy vízszintes felületre, majd 12 perc várakozási idő után az eredmény leolvasható.

Ennél kíméletesebb COVID-19 teszt talán nem is létezik. Ezért a tesztért nem csak a gyerekek lesznek nagyon hálásak.

 

Általános információk

LansionBio antigén nyalókás nyálgyorsteszt alapinformációk

A LansionBio COVID-19 nyalókás antigénteszt onnan kapta a nevét, hogy a vírus fehérjéjét - antigénjét - mutatja ki emberi nyálmintából. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

 

FONTOS!

Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén nyálgyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

 

A LansionBio egylépéses, otthoni nyalókás antigén nyálteszt legfontosabb előnyei

 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek otthoni teszteléséhez
 • tesztelés egy lépésben, egyetlen eszköz felhasználásával
 • végtelenül egyszerű eljárás: a teszthez pufferoldatra sincs szükség
 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt
 • pácienskímélő: fájdalommentes, kényelmes és méltóságteljes tesztelési eljárás
 • bárki letesztelheti magát vele, hiszen üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember jelenlétére nincs szükség
 • a tesztet bárhol el lehet végezni, akár otthon, a nappaliban is
 • nincs laboratóriumi várólista, nem kell elmenni a háziorvoshoz vagy más egészségügyi szakemberhez
 • az eredmény már 12 perc után leolvasható

 

Termékinformációk

 • Nyalókás otthoni COVID-19 önteszt!
 • Fájdalomtól, öklendezéstől, mindenféle kellemetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
 • Egylépéses teszt, egyetlen eszköz segítségével.

Termék megnevezése: LansionBio egylépéses COVID-19 antigén nyalókás önteszt nyálmintából

Termék gyártójának neve, címe:

A csomag tartalma:

 • Nyalókás teszteszköz
 • Biobiztonsági hulladékgyűjtő tasak
 • Használati utasítás

 

A tesztelés menete

Lehetőleg reggel teszteljen. Ha már fogyasztott valamit, pl. koffeines vagy alkoholos italokat, kérjük, öblítse ki a száját vízzel. 30 perc elteltével tesztelhet.

1. Előkészületek

LansionBio egylépéses, otthoni nyalókás antigén nyálteszt - Előkészületek

Mosson kezet és vegye ki a fóliatasakból a tartozékokat. Figyelmesen olvassa el a használati utasítást. Vegye ki a teszteszközt a lezárt tasakjából, és húzza le a kupakot.

 

2. Mintavétel és tesztelés

LansionBio egylépéses, otthoni nyalókás antigén nyálteszt - Mintavétel és tesztelés

Tegye a teszteszköz elülső végén lévő, nedvszívó pamutnyelvet a szájába és hagyja a nyelve alatt, amíg a kék ellenőrző vonal (C) meg nem jelenik az eszköz ablakában. Ne szívogassa.

Vegye ki a teszteszközt a szájából, helyezze egy asztalra, majd tegye vissza rá a kupakot, és várjon 12 percig, végül olvassa le az eredményeket. 20 perc elteltével észlelt eredmény érvénytelen.

 

JÓ TANÁCSOK:

 1. A mintavétel során a kézben tartott rész ne legyen lejjebb, mint a nedvszívó vég.
 2. Ne mozgassa a teszteszközt a vizsgálat során.
 3. A tesztelés befejezése után tegye a felhasznált készletet egy tasakba, és a helyi előírásoknak megfelelően ártalmatlanítsa azt.
 4. Ne használja fel újra a készlet egyetlen használt alkatrészét sem. A tesztelés után alaposan mosson kezet.
 5. A megfelelő mintavétel kritikus fontosságú a teszt elvégzéséhez.

 

Az eredmények értelmezése

 

LansionBio egylépéses, otthoni nyalókás antigén nyálteszt - Pozitív eredmény

POZITÍV: Két vonal - a kék kontrollvonal (C) és a piros tesztvonal (T) - jelenléte az eredményablakban pozitív eredményt jelez. A tesztvonal (T) területén bármilyen halvány vonalat pozitívnak kell tekinteni.

A pozitív eredmény azt jelenti, hogy fennáll a COVID-19 gyanúja. Ez esetben lépjen kapcsolatba kezelőorvosával vagy háziorvosával. Szükség esetén végezzen PCR megerősítő vizsgálatot.

 

LansionBio egylépéses, otthoni nyalókás antigén nyálteszt - Negatív eredmény

 

 

NEGATÍV: Ha az eredményablakban csak a kék ellenőrző vonal (C) jelenik meg, az negatív eredményt jelez, vagyis Ön valószínűsíthetően nem kapta el a fertőzést. A negatív eredményt azonban csak feltételezésként kell kezelni, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Ön nem fertőző, ezért továbbra is tartsa be a másokkal való érintkezésre és a védőintézkedésekre vonatkozó valamennyi vonatkozó szabályt.

Ha mégis felmerül a COVID-19 gyanúja, 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel az új koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden fázisában. Szükség esetén kérjen laboratóriumi PCR-vizsgálatot.

LansionBio egylépéses, otthoni nyalókás antigén nyálteszt - Érvénytelen eredmény

ÉRVÉNYTELEN: Ha az eredményablakban nem látható kék kontrollvonal (C) a teszt elvégzése után, az eredményt érvénytelennek kell tekinteni.

Az érvénytelen eredmény a használati utasítás nem megfelelő betartásából adódhat, vagy a teszt a lejárati időn túli felhasználásából. Ajánlott a tesztet új készlettel megismételni.

 

A teszt tárolása: lezárt tasakban, eredeti csomagolásában, szobahőmérsékleten vagy hűtve 4-30°C között tárolandó. A teszt a lezárt tasakon feltüntetett lejárati dátumig stabil. A tesztet a felhasználásig a lezárt tasakban kell tartani. A teszteszközt a fóliatasak felnyitását követő 1 órán belül fel kell használni. NE FAGYASSZA LE. A lejárati időn túl már ne használja fel. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelem! Az antigén gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A jogszabályi rendelkezések értelmében, gyógyászati segédeszközt a végső felhasználó részére forgalmazni, javítani és kölcsönözni kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv engedélyével, jogszabályban foglalt feltételek szerint lehet.

Cégünk a vénymentesen kapható, vagyis TB támogatásba be nem fogadott öntesztelési felhasználási célú eszközöket a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltaknak megfelelően online rendelés utáni csomagkiszállítással házhoz vitetheti.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlási szándékának megerősítésével - megrendelés-visszaigazolás - Ön lemond a gyógyászati segédeszköz - önteszt - alkalmazásával összefüggő szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. Természetesen a teszt dobozában található magyar nyelvű használati útmutató részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázza a laikusok számára, hogyan kell a tesztet helyesen elvégezni.

 

Ajánlott termékek
Nem találtunk ilyen terméket.