Barion Pixel

Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Rózsaszín

Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Rózsaszín Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Rózsaszín Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Rózsaszín Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Rózsaszín Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi - Hajgumi - Rózsaszín

Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó szatén hajgumi

790 Ft (790 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítás

Az Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó hajgumi 4-féle, 100%-ban természetes illóolaj (citronella, geranium, borsmenta, levendula) illatával akár 30 napig is képes távol tartani a nemkívánatos rovarokat. Szatén anyaga kellemes viseletet biztosít. Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

Szín


Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2023-10-03, kedden.

Lejárati idő: 2026-06-02

Kosárba tesz
Termékleírás

Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

 

Az Elysium kullancs-, tetű- és szúnyogriasztó hajgumi 4-féle, 100%-ban természetes illóolaj (citronella, geranium, borsmenta, levendula) illatával akár 30 napig is képes távol tartani a nemkívánatos rovarokat. Szatén anyaga kellemes viseletet biztosít.

DEET-mentes termék

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó termékcsaládjának minden termékét kizárólag természetes összetevők alkotják. A DEET tartalmú rovarriasztók ismert egészség- és környezetkárosító hatásaival szemben az Elysium termékei növényi alapon készülnek és teljesen vegyszermentesek.

Felhasználás:

Óvatosan tépje le a tasak tetején található kártyát, így a tasak visszazárható marad. Vegye ki a hajgumit és fogja vele össze a haját. A tasakot őrizze meg! Használat után helyezze vissza a hajgumit a tasakba, majd zárja le. A megfelelően visszazárt hajgumi hosszabb ideig őrzi meg a 100%-ban természetes illóolajok illatát.
Gondoskodjon róla, hogy a hajgumi ne érintkezzen vízzel, csökkentve annak hatékonyságát!

Tulajdonságai:

 • 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz
 • Kullancs, szúnyog, tetű, légy, hangya ellen
 • Szatén
 • Vegyszermentes
 • GMO mentes
 • 30 napos védelem
 • Állatkísérletek nélkül előállított és fejlesztett termék

Összetevők:

A termék szaténból készült természetes olajokkal impregnálva.

 • citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
 • geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
 • borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
 • levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen

Figyelmeztetés!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel, szájjal, sebekkel vagy irritált bőrrel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják. 3 éves kor alatt NEM ajánljuk, elkerülve a riasztó olaj szájba és szembe kerülését! Tárolja száraz, árnyékos, hűvös helyen. Fokozottan tűzveszélyes!