Barion Pixel

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó űrhajós tapasz enyhébb aromával (0-3 éves kor között) - 60 db

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Enyhe aroma (0-3 éves korig) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Enyhe aroma (0-3 éves korig) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Enyhe aroma (0-3 éves korig) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Enyhe aroma (0-3 éves korig) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Enyhe aroma (0-3 éves korig) - Űrhajós Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Kullancs- és szúnyogriasztó tapasz - Enyhe aroma (0-3 éves korig) - Űrhajós

Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz

1 990 Ft (33 Ft/db)
1 munkanapos kiszállítás

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz hatékony védelmet biztosít kullancsok, szúnyogok, tetvek, legyek és hangyák ellen, akár 12 órán keresztül. Nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, 100%-ban természetes illóolajok fokozatos párologtatásával tartja távol a nemkívánatos rovarokat. A tapaszok enyhébb aromával rendelkeznek, ezért 0-3 éves kor közötti gyermekek számára ajánlott. Egy doboz 6 különböző mintájú, összesen 60 db matricát tartalmaz. Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

Aroma intenzitás

Minta

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Termékleírás

Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában!

 

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó tapasz hatékony védelmet biztosít kullancsok, szúnyogok, tetvek, legyek és hangyák ellen, akár 12 órán keresztül. Nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, 100%-ban természetes illóolajok fokozatos párologtatásával tartja távol a nemkívánatos rovarokat.

A tapaszok enyhébb aromával rendelkeznek, ezért 0-3 éves kor közötti gyermekek számára ajánlott.

DEET-mentes termék

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó termékcsaládjának minden termékét kizárólag természetes összetevők alkotják. A DEET tartalmú rovarriasztók ismert egészség- és környezetkárosító hatásaival szemben az Elysium termékei növényi alapon készülnek és teljesen vegyszermentesek.

Felhasználás:

A tapasz ugyan teljesen bőrbarát anyagokat tartalmaz, azonban közvetlen bőrön alkalmazva a magas tisztaságú olajok irritációt okozhatnak. Helyezze a tapaszt ruházatra vagy más közeli tárgyra (pl. táska, babakocsi, kiságy) és hagyja, hogy a természetes illóolajok kifejtsék jótékony hatásukat. A rovarriasztó matricák használat után biztonságosan eltávolíthatóak. A fel nem használt tapaszokat gondosan csomagolja vissza a lezárható tasakba.

Tulajdonságai:

 • 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz
 • Kullancs, szúnyog, tetű, légy, hangya ellen
 • Vegyszermentes
 • GMO mentes
 • 12 órás védelem
 • 6 különböző mintájú, összesen 60 db tapasz
 • Állatkísérletek nélkül előállított és fejlesztett termék

Összetevők:

 • citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
 • geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
 • borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
 • levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen

Figyelmeztetés!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel, szájjal, sebbel vagy irritált bőrrel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják. Fokozottan tűzveszélyes!